Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » M2-PCIE SSD mint pendrive...

M2-PCIE SSD mint pendrive mennyire lenne jó döntés?

Figyelt kérdés

Volt már több pendrive-om is, és a közelmúltban több is megfordult a kezemben ismerőseim jóvoltából, és hiába volt egy kivételével mint usb3.0-3.1 az írási sebessége mindegyiknek nagyon gyarta volt. Azthittem megőszülök mire felment rájuk minden ami kell. Régebben volt egy 128 gigásom ami tönkrement, de az is olyan volt hogy az olvasási sebessége tényleg nagyon jó volt, de az írása gyatra. Nemrégiben nézegettem neten pendriveokat, de hiába voltak usb3-asok, az írási sebességük megállt 25-32 MB-nál.

Így elhatároztam hogy egyszer veszek egy M2 SSD-t meg hozzá egy usb házat, csak nem vagyok benne biztos hogy jó döntés lenne-e.

2023. febr. 13. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az USB 3.0 (gen1) csak 500MB/s ra képes, a USB 3.x (gen2) már akár 2000MB/s-t is túllepheti. Elvileg.

De a pendriveok vezérlője buta. Ha egy cellát sokat írsz az tönkremegy benne, nincs cellahasználat optimalizálás.

Viszont mutathatnátok egy olyan CDM mérést róluk amit a #3 mutatott usb ssd ről. Az alsó 3 sor a lényeges szerintem.

2023. febr. 24. 23:24
 12/12 NTBS ***** válasza:
Nem jó döntés.
2023. febr. 25. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!