8GB-os pendrive elég a Windows telepítő létrehozásához?
"Egy pendrive, külső merevlemez vagy DVD. Egy üres pendrive vagy külső merevlemez, amelyen legalább 8 GB lemezterület van"
Ez a követelmény a MS leírásában. Tehát egy mindössze 8GB-os pendrive elég erre a célra?
Mert ugye az GiB-ban számolva jóval kevesebb mint 8GB.
Igen, 8GB pen elég.
#1 tudom tavaly nem fért rá a 4,35GB-os dvd-re a win. Az mct iso sem. 8GB dvd kellett volna. Ha jól tudom az idei (22h2) talán már ráfér.
5/
Mct letöltésnél csak azt lehet választani hogy 32 vagy 64 bites és hogy magyar legyen. Mindig tartalmazza a home, pro és education verziót.
Nyilván a én a 64 és magyar verzióról beszélek. Nem crackelt torrentesről.
Egyébként mindenki magának le tud generálni uup-n friss verzióból fullos verziót is ami elfér 4GB-on is, csak az sok idő. [link]
#6: "Mct letöltésnél csak azt lehet választani hogy 32 vagy 64 bites és hogy magyar legyen."
Talán eddig elkerülte a figyelmedet:
Én mindig így csinálom, bár ma már elég ritkán kell telepíteni 32-bitest, de csak emiatt nem akarok lefoglalni egy másik pen drive -ot.
Talán eddig elkerülte a figyelmedet ezen mondatom:
"Nyilván a én a 64 és magyar verzióról beszélek."
Nyilván ha a 64-es nem fér rá a dvd-re akkor a 64+32 sem fog...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!