Normális, hogy Gta 5-ben beesik az fps 60 alá amikor nagyobb akció jelenetek vannak vagy ilyen nagy rendszerigényű?
Átlagos helyzetben az fps az általában 140 felett van. Amikor sok npc van körülöttem, vagy sok rendőr akkor esik az fps 70-80-ra de hajlamos az fps beesni akár 60 alá is az ha a játékot át teszem 1080p felbontásra vagy DX 10.1-re 11-ről akkor is megtörténik ugyanez és az átlag sem növekedik, ritkán előfordulnak grafikai glitchek is. Minden más játékban, amiről tudom, hogy nem lett pocsékul optimalizálva, nem történt ilyen. Úgy tudom az 5 nem lett olyan rossz mint a 4. De nem a hardvereimmel van a gond? Mert offline is fent áll a jelenség. Fura a gépem sokkal modernebb mint ez a játék. És a memória is dual channel.
Gigabyte B660M DDR4
Intel Core I5 13400F mindegyik P mag órajele 4.1GHz, E magok 3.3GHz beállítottam a biosban, hogy egyenlő órajeleken teljesítsen az összes P mag és külön E mag
2x8gb Patriot Viper 4000MHz
Kingston A2000 1TB SSD
SilentiumPC Vero L3 500W Bronze
Powercolor Fighter Radeon RX 6700 XT 12gb
"Intel Core I5 13400F mindegyik P mag órajele 4.1GHz"
Miért csak ennyi? Tudnia kell mind a 6 P magon a 4,6GHz-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!