Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Normális, hogy Gta 5-ben...

Normális, hogy Gta 5-ben beesik az fps 60 alá amikor nagyobb akció jelenetek vannak vagy ilyen nagy rendszerigényű?

Figyelt kérdés

Átlagos helyzetben az fps az általában 140 felett van. Amikor sok npc van körülöttem, vagy sok rendőr akkor esik az fps 70-80-ra de hajlamos az fps beesni akár 60 alá is az ha a játékot át teszem 1080p felbontásra vagy DX 10.1-re 11-ről akkor is megtörténik ugyanez és az átlag sem növekedik, ritkán előfordulnak grafikai glitchek is. Minden más játékban, amiről tudom, hogy nem lett pocsékul optimalizálva, nem történt ilyen. Úgy tudom az 5 nem lett olyan rossz mint a 4. De nem a hardvereimmel van a gond? Mert offline is fent áll a jelenség. Fura a gépem sokkal modernebb mint ez a játék. És a memória is dual channel.

Gigabyte B660M DDR4

Intel Core I5 13400F mindegyik P mag órajele 4.1GHz, E magok 3.3GHz beállítottam a biosban, hogy egyenlő órajeleken teljesítsen az összes P mag és külön E mag

2x8gb Patriot Viper 4000MHz

Kingston A2000 1TB SSD

SilentiumPC Vero L3 500W Bronze

Powercolor Fighter Radeon RX 6700 XT 12gb

tegnap 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:

"Intel Core I5 13400F mindegyik P mag órajele 4.1GHz"

Miért csak ennyi? Tudnia kell mind a 6 P magon a 4,6GHz-et.

tegnap 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez gáz. Sokkal gagyibb kártya proci kombóval se droppol az fpsem így.
tegnap 19:06
 3/3 A kérdező kommentje:
És azt is be lehet a biosban állítani ?
tegnap 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!