LGA 1155 i5 processzor 3,2 ghz gyártanak még hozzá alaplapot ?
Újat már nem gyártanak, árukeresőn sem találtam boltot sem ahol újat árulnának.
VGA-hoz használd a hardverapro-t:
igen 3470, és sajnos én se találtam hozzá új lapot, csak gondoltam én vagyok a béna :D
aza a baj hiába használom a hardveraprot nem értem a videókártyákhooz.. annyit látok, hogy hány gb, de ebből van ezer féle van pl 2gb 15 ezerért meg 30 ezerért.. na most akkor mit kell néznem ? :/
Szerintem hagyd a dolgot... ha meg akarod menteni, akkor vegyél rá egy USB bővítőt, ha csak az a gond
Ha mégis költenél erre a közel hulladék kategóriára, akkor használtan találsz alaplapokat: [link]
Gondolom normál atx szabványos géped van, tehát figyelj rá, hogy az egyedi kialakítású alaplapok, mint pl a legtöbb dell, hp, fujitsu nem jók neked.
Szintén fontos, hogy amennyiben az i5 procid egy 3000 szériás darab, akkor vannak olyan chipsetek, amik nem támogatják, nem jók neked, ezek a 60-as számozásúak között (talán q61? Bios frissítéssel sem), illetve mindenképo kell egy bios frissítés a 60-as alaplapokra, hogy támogassák a 3000-es procikat. 70-esek viszont biztosan jók, pl B75 chipset.
Videokártyából ha egy 1050ti-t kifognál, az lenne a tuti.
Múltkor láttam RX470-et is 20-ért, ami mégjobb.
Rosszabb esetben sima 1050, de inkább azt ne... akkor bővítsd a keretet. 1050ti alá ne add
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!