Intel Core I7 3970X vélemények? És az xfx, mars gaming jó tápokat gyártanak?
A tápos kérdés az nem az én kérdésem. Hanem egy ismerős akar tápot venni középkategóriás gépbe!
Van egy ASRock X99-es alaplapom! És ezt a procit akarom meg venni egy gtx 1080 vga lenne mellette és 32 gb ddr4 3000mhz dual channel ram. És a táp meg egy Xilence X 650W De nem tudom , hogy a procival nem e lesz cpu limit vagy egyátalán el mennek e még vele a játékok. Vagy , hogy a proci még ultra beálitásra is elég lesz e mert mindent irnak róla!
Nos egy I7 3970X-et veszek mellé egy cpu hűtőt ezt: [link]
És videokártyára ez jó hűtőnek számi (gtx 1080)t: [link]
most komolyan... Azért nem
válaszoltok mert 2 kérdésr tettem fel 1 kérdésbe?!
A tápos kérdést megválaszolva az xfx megbízható jó tápokat gyárt! A most jelenleg bolban lévő összes szériája. Bár volt olyan tápja ami nem volt olyan jó! Mars Gaming-ból csak a Mars Gaming Zeus és a Mars Gaming Vulcano nem veszélyes. A többi az egy fos. Amúgy meg így vannak a tápok:
Ezek többsége megbízható de ezeknek is vannak veszélyes szériái:
3Go
Antec
Aercool
Bitfenix
Be Qulet
Cheiftec
Corsair
Coolermaster
Deepcool
Enermax
Evolveo
Evga
FSP
Floston
Gembird
ID-Cooling
LC-Power
Mars Gaming
Njoy
NZXT
Seasonic
SilverStorm
SuperFlower
Sharkon
Xilence
Xigmatek
XFX
Fractral Design
Thermaltake
ezek csak rossz tápokat gyártanak
Akyga
Approx
Arktex
B-Move
Bitcoin
Cooling
Codegen
Danbius Computer
Delux
Everest
Event
Eurcase
Haze Nur
Logic
Inter-Tech
Kolink
Qultec
Qnap
Nox
Segotep
Spire
Tacens
Tracer
Toqq
Pritec
Meg a többi az mind ami lentebb van betűben
Lehet hogy inkább azt a Mars márkát hanyagolni kéne.
Legyen helyette egy EVGA 750 BQ 750W Bronze,abban biztos hogy jobb belső van,no meg arra adnak 3 év garanciát ami nem elhanyagolható,persze drágább is egy kicsit de én jobban tudnék benne bízni.
A NZXT Kraken G10-hez meg gondolom már van egy hozzá kompatibilis kompakt vízhűtő a videókártyára.
Egyébként minek másik hűtés a 1080-ra?
Milyen az hogy elfelejtették kiküldeni?
És hogy van rá garancia ha már szét lett szedve a kártya? Itt valami nagyon nem tiszta.
Érdekes dolgok ezek,de a lényeg hogy azt a hűtőt amit venni akarsz rá semmit nem fog érni mert az egy váz és egy 92mm-es ventilátor.Gyakorlatilag kiegészítő kompakt vízhűtéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!