Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Core I7 3970X vélemények...

Intel Core I7 3970X vélemények? És az xfx, mars gaming jó tápokat gyártanak?

Figyelt kérdés

A tápos kérdés az nem az én kérdésem. Hanem egy ismerős akar tápot venni középkategóriás gépbe!

Van egy ASRock X99-es alaplapom! És ezt a procit akarom meg venni egy gtx 1080 vga lenne mellette és 32 gb ddr4 3000mhz dual channel ram. És a táp meg egy Xilence X 650W De nem tudom , hogy a procival nem e lesz cpu limit vagy egyátalán el mennek e még vele a játékok. Vagy , hogy a proci még ultra beálitásra is elég lesz e mert mindent irnak róla!

Nos egy I7 3970X-et veszek mellé egy cpu hűtőt ezt: [link]

És videokártyára ez jó hűtőnek számi (gtx 1080)t: [link]

2018. jún. 6. 16:27
 1/10 A kérdező kommentje:

most komolyan... Azért nem

válaszoltok mert 2 kérdésr tettem fel 1 kérdésbe?!

2018. jún. 6. 17:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Na válaszoljatok már?!!!
2018. jún. 6. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:

A tápos kérdést megválaszolva az xfx megbízható jó tápokat gyárt! A most jelenleg bolban lévő összes szériája. Bár volt olyan tápja ami nem volt olyan jó! Mars Gaming-ból csak a Mars Gaming Zeus és a Mars Gaming Vulcano nem veszélyes. A többi az egy fos. Amúgy meg így vannak a tápok:

Ezek többsége megbízható de ezeknek is vannak veszélyes szériái:

3Go

Antec

Aercool

Bitfenix

Be Qulet

Cheiftec

Corsair

Coolermaster

Deepcool

Enermax

Evolveo

Evga

FSP

Floston

Gembird

ID-Cooling

LC-Power

Mars Gaming

Njoy

NZXT

Seasonic

SilverStorm

SuperFlower

Sharkon

Xilence

Xigmatek

XFX

Fractral Design

Thermaltake

ezek csak rossz tápokat gyártanak

Akyga

Approx

Arktex

B-Move

Bitcoin

Cooling

Codegen

Danbius Computer

Delux

Everest

Event

Eurcase

Haze Nur

Logic

Inter-Tech

Kolink

Qultec

Qnap

Nox

Segotep

Spire

Tacens

Tracer

Toqq

Pritec

Meg a többi az mind ami lentebb van betűben

2018. jún. 6. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy gtx 1080-at nem fog teljesen kiszolgálni mindenhol. De játszani még bőségesen tudsz majd vele! Elmegy még rajta minden körübelűl annyit tud mint egy I5 6600k! De ha húzod még jobb lesz de azzal a hűtővel max 3.8 ghz-ig fog fel menni.
2018. jún. 6. 19:10
 5/10 Komplikato ***** válasza:
A legtöbb felsorolt "márka" nem gyárt tápot, hanem veszi más gyártótól. Emlékeim szerint az XFX tápok átcsomagolt SeaSonic tápok, csak mondjuk barátibb áron, legalább is amikor én vettem, akkor olcsóbb volt sokkal 5 év garanciával.
2018. jún. 6. 21:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Oké akkor egy Mars Gaming zeus tápot vesz az ismerősom. Na de akkor további vélemények a dolgokkal kapcsolatban!
2018. jún. 6. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet hogy inkább azt a Mars márkát hanyagolni kéne.

Legyen helyette egy EVGA 750 BQ 750W Bronze,abban biztos hogy jobb belső van,no meg arra adnak 3 év garanciát ami nem elhanyagolható,persze drágább is egy kicsit de én jobban tudnék benne bízni.

A NZXT Kraken G10-hez meg gondolom már van egy hozzá kompatibilis kompakt vízhűtő a videókártyára.

Egyébként minek másik hűtés a 1080-ra?

2018. jún. 6. 23:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Nincs hűtés a gtx 1080-mon használtan vettem igaz garival kaptam, de a hűtőjét el felejtették ki kűldeni! Pedig szerintem elég jó hűtésű lett volna az msi armor mert olyan hűtő lett volna rajta.
2018. jún. 7. 01:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Jól. an de most már ne csak a táppos dologgal kapcsolatba jöjjenek már válaszok!
2018. jún. 7. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Milyen az hogy elfelejtették kiküldeni?

És hogy van rá garancia ha már szét lett szedve a kártya? Itt valami nagyon nem tiszta.

Érdekes dolgok ezek,de a lényeg hogy azt a hűtőt amit venni akarsz rá semmit nem fog érni mert az egy váz és egy 92mm-es ventilátor.Gyakorlatilag kiegészítő kompakt vízhűtéshez.

2018. jún. 7. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!