Gyártanak valahol chipet Magyarországon megrendelésre?
Figyelt kérdés
T-800 CPU unit. ilyet szeretnék legyártatni. Gyártanak valahol egyedi chipeket megrendelésre?2019. jún. 15. 21:00
1/3 anonim válasza:
Írj egy levelet az mail@skynet.com címre, az üzletkötő kiborgjuk nemsokára felkeres és kiiktat.
Esetleg a bőrödet megtartják és ráhúzzák egy lépegető fémvázra.
2/3 anonim válasza:
Magyarországon tudtommal nincs ilyen. Az ARM-ről biztoasan hallottál, ez egy nemzetközi vállalat és ők foglalkoznak magánrendelésekkel is. Érdemes megpróbálni náluk
3/3 MGéza válasza:
Először azt hittem valami vicc, de utánaolvastam és tényleg létező, muzeális matematikai segédprocesszor. Inkább szakfórumokon próbáld beszerezni, esetleg ebay, ilyen helyeken, komplett vagy részben működő gép részegységeként. Legyártatni szerintem semmi esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!