Az asztali gépem bedugása miért csapja le az egész házban a villanyt? 26F
Az a lényeg hogy neked igazad volt nem pedig az hogy kérdező problémáját megoldjuk? Szép!!
Ha akkora baj van a tápegységben hogy leveri a kismegszakítót akkor nem kéne arra utasítani hogy hagyja bedugva! Ha leégeti a házat akkor majd befogadod őket??
Kérdező próbáld ki másik konnektorban a ház telejesen másik végén a gépet és ha van másik kábel akkor azza is. Bár borítékolható az eredmény.
Vidd vissza ahol cseréték a tápot és vágd a fejükhöz! Csak azt el ne mondd hogy 3 hónapja használod így a gépet, mert ki fognak röhögni. Mondd azt hogy a hétvégén kezdte csinálni.
Hidd el nyugodtan amit az ékezet nélküli nagyokos mondd. De! azon azért gondolkodj el hogy ez nem mindennapos dolog! Nem minden gép veri le a kismegszakítót bekapcsoláskor, üzemszerűen nem is szabadna nekik leverni! Nálam is van 4 db nagy teljesítményű gép és 30 éve vannak gépjeim, még a Vargáné és tsa tápegységek sem verték le a 10 A-os megszakítót. A munkahelyemen sem tapasztaltunk ilyent. Ha egy számítógép leveri a megszakítót akkor a mikrosütőnek, vízforralónak, hajszárítónak is minden alkalommal le kellene vernie.
Ezzel csak arra akarok utalni hogy a gépedben valami nagyon nem jó! Valami olyan probléma van ami működésbe hozza a védelmi berendezést ami azért felel hogy egyik gép se gyújtsa rátok a házat!
Amúgy ezt a kismegszakítót is meg kellene nézetni, mert nem arra vannak tervezve hogy naponta többször lecsapassák. Lehet elfáradt már az is.
"kepzeld el az en 35 ezres evga tapom is ilyen"
Nem akarom elképzelni!
Vidd vissza te is! Vagy vegyél egy normális tápot. Evga-t csak a lúzerek használnak. 35k egy tápért elég kevés.
"de ahogy latom meg mindig nem jutott el a tudatodig hogy a kondi feltolt"
Feltöltődik. Próbáljuk meg magyarul folytatni a vitát ha kérhetem!
"ami termeszetes dolog es semmi baja a tapnak"
Nem az ha MINDEN bedugáskor leveri!
"de kar neked barmit is mondani mert mikor nem jott be az avks hulyeseged egybol jossz a kovetkezo baromsaggal"
Nincs itt semmi következő baromság!
Annyit mondtam hogy valami gond van azzal a táppal. Ez a kijelentésem végig ugyanaz maradt. Most is ezt mondom. Két probléma lehetséges: az ÁVK vagy a táp belső hibája miatt old le a megszakító. Ezt a kettőt mondom tegnap óta. Nincs semmi más, semmi következő.
De tudjátok mit... csináljatok amit akartok. Felőlem akár fel is robbanhat az a szar. Én szóltam hogy nézesse meg!
A bölcsészek miatt fog pokolra jutni ez a világ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!