Usb csatlakoztatom akkor tudom utána a netet használni, vagy csak ez jel erősítő? Mindenképpen külsőt preferálnám.
2023. jan. 18. 08:50
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy egy ilyennel jobban járnál, mert ha nincsen elég wifi jel, akkor ez felerősíti és ethernet csatlakozó is van rajta, amivel a gépedhez tudod csatlakoztatni kábellel.
Hülyeséget írtam, mert ha gigás interneted van, akkor ez nem jó, mert csak 300 Mb/s a wifi sebessége, az ethernet port meg csak 10/100-as.
Amit belinkeltél az jó, ha van elég wifi jelerősség.
2023. jan. 18. 09:02
3/9 anonim válasza:
Vagy veszel olyan lapot amin alapból van wifi.
2023. jan. 18. 09:05
4/9 anonim válasza:
#3 Van aki az asztali gépet preferálja. Azért egy 10 ezres wifi dugó olcsóbb egy kicsit, mint egy 300-400 ezres laptop.
2023. jan. 18. 09:12
5/9 anonim válasza:
#4 nem a hármas vagyok, de azt javaslom olvasd el még egyszer a válaszát, lassan, jó lassan.
Egyébként én is azt mondom, hogy olyan lapot vegyél amin már van Bluetooth meg WiFi.
Simán megéri azt a ~20 ezer felárat.
2023. jan. 18. 09:23
6/9 anonim válasza:
Ez Wi-Fi adapter, jó lesz, de asztali géphez létezik PCIe is, én olyat vennék, pl. [link]
2023. jan. 18. 09:38
7/9 anonim válasza:
#5 Igazad van, valóban félre olvastam. "lapot-laptop"
2023. jan. 18. 09:40
8/9 anonim válasza:
Na igen, konkrétan én olyan alaplapra írtam, amiben van alapból wifi, enyémen is van pl csak a két antennát kéne rácsatlakoztatni, bár igazából még antenna nélkül is érzékeli a jelet másik szobából, bár kábelt hasznalok szóval lényegtelen.
2023. jan. 18. 09:44
9/9 anonim válasza:
netezni elég, de nagyobb, huzamosabb letöltéshez gyengusz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!