Az asztali gépem bedugása miért csapja le az egész házban a villanyt? 26F
Bocsánat tényleg nem írtam le
Igen visszalehet kapcsolni miután lecsapta a a villanyt.Itthon meg már kapásból mondják hogy azért csapja le mert szart raktak bele mert csak átvernek,lehúznak engem stb
Az ÁVK (Fi relé) old le, vagy a kismegszakító?
Le tudnád fényképezni azt az akármit ami le szokott kapcsolni? (Olvashatóan, jól megvilágítva, nem valami fekete pacát linkelj ide, mert megharaplak!! :D)
Mondjuk ide töltsd fel és a linket válaszba másold be:
13. azért egy 13900+4090 sem fogja leverni a 10A-es kismegszakíót! Még akkor sem ha van a házban 20 db 14 centis ventillátor és 10 db merevlemez.
10A 230V-on 2300W-ot jelent. Szerinted melyik gép fogyaszt ennyit konstans? Ehhez már nagyon durván kéne nyomni a fortnájtot!
Egy B10-es kismegszakítónak is kell 30-50A mire leold. Az a konnektorba dugásnál is látható ívet húzna és durrannak és meglátszana a hosszabbítón is.
Fogadok hogy az ÁVK old le, nem a kismegszakító. Várjuk a képet!
Modik tegyétek át az elektronikusba, ott még hozzáértők is vannak, köszi!
Látszik hogy süket vagy hozzá... Attól hogy bedugod még nem flg felvenni kb semmit.
Ha pedig a kérdező 3 hónapja nyekteti így a gépet, konnektort, akkor annak komoly nyoma lenne már.
Akkor miért nincs itt napi 100 kérdés erről? A te állításod szerint minden számítógép bedugásakor le kellene oldania a kismegszakítóknak. Nekem 1993 óta van számítógépem, azóta egyetlen alkalommal sem vert le egyik gépem sem egyetlen kismegszakítót sem.
Mi a helyzet egy irodában, vagy tanteremben ahogy 10-20-30 gépet kapcsolnak be egyszerre?
Ahogy pár válasszal ezelőtt mondták itt a kép és mindig a jobb oldali csapódik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!