Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Visszahozhatóak lennének még...

Visszahozhatóak lennének még ezek a képek a HDD-mről?

Figyelt kérdés

Van egy régi laptop HDD-m, 2019 végén letöröltem róla egy mappát, amiben egy tömörített ZIP fileban voltak régi képek. Ezt a gépet a törlés után egy fél évig használtam, aztán nem volt használva egyáltalán a HDD, és a fél év használat alatt nem is lett rá szinte semmi téve. Nemrég megpróbáltam megkeresni valami ingyenes programmal az akkor törölt mappát, azt viszont sajnos nem találtam, viszont annál régebbi fileokat dobott fel.

Valamilyen módon vissza szerezhetőek lennének még róla a képek? Mivel ugye nem volt használva azóta csak alig. Illetve ez probléma, hogy ZIP-be voltak tömörítve a képek rajta? Nem feltétlen ingyenes módra gondolok, lehet akár fizetős is, lehet akár olyan is, hogy beviszem valahova és visszahozzák nekem, nem tudom ilyesmi létezik-e.

2023. jan. 28. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Recuva mélyvizsgálattal. De nem sok reményt fűznék hozzá.

Amit talál és visszaállítható, azt zöld pöttyel jelzi. Másik meghajtóra kell a visszaállítást irányítani. A zip azért gond, mert 1 db fájl, lehet már többször felül lett írva. + a fél év használat...

2023. jan. 28. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem
2023. jan. 28. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!