Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek, ha bedoglott a...

Mit tegyek, ha bedoglott a Harddisk-em es rajta volt minden fontos dolgom?

Figyelt kérdés
Valahogy ,vagy valakinel ezt visza tudnak nekem szerezni,vagy minden kuka?

#visszahozhato
2018. jan. 9. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Kuka, vagy sok pénzért:

[link]

vagy még több pénzért KÜRT.

2018. jan. 9. 13:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Jezusom...Sajnos akkor elveszik minden.. :'( koszonom a gyors valaszod :D
2018. jan. 9. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Jártam már hasonlóan, win alatt nem is láttam a partíciót. Linux alatt az adatok 80%-át sikerült lementeni másik lemezre.
2018. jan. 9. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen, akartam írni, ha esetleg van informatikus ismerősöd, akkor érdemes neki odaadni, hogy próbáljon meg valamit vele.

Csodát nem tud tenni, de egy próbát megér.

Azt hiszem ez most jó tanuló pénz volt, hogy a fontos adatokat legalább 2 helyen tároljuk. Vagy legalább RAID kötetben. :)

2018. jan. 9. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
próbálj ki egy mentőlemezt, havernál irj pld egy Comodo rescue disc, vagy G parted live CD-t azzal keress fájlokat. Persze ha meg se mozdul a vinyó akkor ez se segit
2018. jan. 9. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
...illetve a nagyon fontos adatokat manapság már nyugodtan tárolhatjuk valamilyen felhős szolgáltatónál is. Microsoft OneDrive, Google Drive csak, hogy a két legismertebbet említsem. Én már jópár éve szinkronizálom a fontos mappáimat a gépemen OneDrive-ba. Nincs adatvesztés, ha tönkremegy a winyó és bárhonnan elérem telóról/böngészőből.
2018. jan. 9. 15:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Az a legnagyobb gond,hogy mikor bekapcsolom akkor elkezd forogni majd egy 10 mp utan igy kattog ...zzZZZ KAT KAT ZZzzz... es akkor ezt meg 2x es ennyi az egesz kikapcsol.(Bocsesz ezert a rossz peldaert XD

)

2018. jan. 9. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor annak vége. Egyetlen 1 opció lehet, ha egy pontosan ugyanolyan vinyót keresel (ami működik) és kicseréled a vezérlést, mivel 99% hogy azt pusztult el.

Akkor van esélyed lementeni az adatokat.

2018. jan. 9. 17:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen! Valoszinuleg az olvaso fej romlott.
2018. jan. 9. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!