64 gigás (DataTraveler 100 G3) pendrive-om pendrive-megosztón keresztül csatlakoztattam okostv-hez, és kb 3 sec. után elsötétült a képernyő. Számítógépbe dugva azt írja ki, hogy használat előtt le kell formázni. Visszahozhatóak még az adatok róla?
Elszállhatott a kezdő szektor,vagy az elektronika. Ezért nem szabad 8GB-nál nagyobb adathordozót használni (pendrive-ra értem), mert ha bukod, akkor 64 gb-od száll el egyszerre, egy kisebbel meg kevesebb.
Lehet próbálkozni, de drága pénzbe fog kerülni, ha egyáltalán sikerül is, amúgy kuka.
Köszönöm!! - Konkrétan hogyan értendő az, hogy: drága pénzbe fog kerülni, ha sikerül is?
Vagyis sok kis pendrive-t kell használni?
Ha adatot kell róla menteni, az kerül pénzbe! Már, ha visszahozható.
Érdemesebb több kisebb pendrive-ot használni.Fontos adatot dupla pendrive-on hordozni. Tudom, pénzbe kerül, de van,amire érdemes spórolni és költeni.
igazándiból a pendrive-nak nincs értelme... tetülassúak, kényesek. Ami meg jól működik, annyiért már SSD+M.2-usb ház is kijön, ami mégjobb.
szóval 12-15 ezer alatt inkább valamilyen hálózati vagy felhő megoldást kell keresni. vagy vállalni, hogy lassú lesz, meg xar ... ami elkeserítő.
Nagyon köszönöm! -...mondjuk, nem adnám ki a kezemből a pendrive-t, vagyis olyan megoldás szóba se jöhet, amikor azt valaki lemásolhatná...csak az az otthoni programos 'játszhat'.
És a külső winyóval mi a helyzet....azt mennyire érdemes venni/használni(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!