Milyen nyomtatót ajánlanátok?
Mindenképpen lézernyomtatót szeretnék, sima monochrome, nem kell színes.
A lényeg, hogy multifunkciós legyen és megbízható. Wifi-bluetooth nem feltétlenül kell, de nem lenne baj.
Ja és nem horror áron…
Most nagyon kellett volna a sok tételemet kinyomtatni (van egy samsung scx 4521f de már a papírt sem veszi fel, csíkosan nyomta…….)
Illetve tervezek egyetemre menni is, szóval… én szeretek gépen kidolgozni, de tanulni inkább papírról, a kijelző kikészíti a szemem.
Szkennelni is szoktam, illetve másolni, ezért lenne fontos, hogy multifunkciós legyen.
A wifi vagy Bluetooth pedig (ami tényleg csak ha nem tesz rá + 10 ezreket) hogyha a telómon van valami…
Azért kérdezem itt mert én nem tudom melyik a megbízható, találtam egy Hp-t de sok rosszat írtak véleménybe.
Illetve a Brother márkát sem ismerem, hogy milyen…
Előre is köszönöm a segítséget.
Én csak a Brotherrel kapcsolatban tudom elmondani a véleményemet:
Nekünk Brother színes lézernyomtatónk volt, bár nem multifunkciós. Semmi gond nem volt vele, szóval én nyugodtan ajánlom a márkát, ha találsz belóle monokróm multifunkciósat. Persze a végén elromlott, de nagyon sokáig működöt.. illetve kb 15 ezer forintért meg is javították, csak ez a javítás sokáig tartott, így kénytelenek voltunk közben beszerezni egy újat.
Egyébként mi épp tintasugarasra váltottunk az alacsonyabb nyomtatási költségek és jobb minőség érdekében... bár tény, hogy a lézerhez képest jóval lassabban nyomtat.
Egy biztos: HP-t ne vegyél ha Windows-t használsz.
Maga a HP nyomtató nem rossz, de a drivereket hozzá félkegyelmű idióták írják és csak a baj van velük. Az újabb Samsungokkal ugyanez a helyzet, mert a Windows drivereit annak is a HP írja.
Nekem egy Samsung van. Windowson kínszenvedés használni, Linux alatt kezesbárány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!