Milyen laptopot ajanlanatok mindennapi felhasználásra 100.000-120.000 Ft között?
Figyelt kérdés
Tulajdonkeppen csupan az egyetemi évek alatt szeretném használni . Word stb. , maximum pár alap játék letöltésére, filmezés ilyenek.2021. júl. 11. 20:22
1/8 anonim válasza:
Én Dell-t vettem. Hajlik a billentyűzete, irtó gagyi sajnos. :D
A Lenovo-nak jobbak a gombjai, úgy láttam.
Szerintem mindenképp olyat nézz, amiben SSD van.
Néha kilehet fogni ilyen áron is. (Mintha valami óriási összeg lenne az a 120, 250 gb SSD, amit beletesznek... :D )
2/8 anonim válasza:
Ennyi pénzért ipari hulladékot kapsz. Úgy meg plána kevés a pénz, hogy az egyetemet végig akarod vele tolni.
3/8 anonim válasza:
Ennyiért használtat vegyél, pl hardveraprón nézelődj, 8 gb ram és 256 ssd alá ne add.
4/8 anonim válasza:
Ennyiért nem kapsz értékelhető gépet, pláne nem olyant amivel végigviheted az egyetemet.
Még ez sem fér bele, pedig ez roppant gyenge: [link]
5/8 anonim válasza:
4: Úristen!! Ilyent ki mernek rakni a polcra?
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem is igazi laptop, hanem tablet billentyűzettel, legalább is a 64GB "flash" meghajtó erről árulkodik.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!