Ez az ASUS 3060 12GB VGA megérhet ennyi pénzt?
VGA vásárlás előtt állok, nagyjából ennyi a keretem. Tudom, hogy van 3070 is ebben az árban, viszont azokra vagy alig van garancia (vagy nincs is), vagy valami ázsiai piacra szánt Zotac, Palit stb amiket nem szeretnék venni.
Ér ennyi felárat ez a VGA az ASUS ROG STRIX széria miatt, vagy hagyjam inkább?
Igen 1 darab 2 ventis ASUS 3060ti van a hardveraprón, amin van még 3 hónap garancia. Az is ilyen xy-on keresztül érvényesíthető.
Nekem ez olyan sumákolásnak tűnik.
Mind1 még alszok erre egyet. Csak nem akarok belefutni valami lerúgott szarba amin van pár hónap gari, és tuti nálam döglik majd be gari időn túl...
#4 vagyok, a kérdés alapján kiegészítem a választ.
Az, hogy ázsiai piacra szánt példány, teljesen mindegy, mert attól még ugyanúgy jó. Nekem Manli RTX 3070 van, (szubjektív, de szerintem) nem hangos, a hőmérséklet 70 fok fölött stresszteszt közben sem volt.
Egy 3060 reális értéke 100 ezer, egy ROG Strix sem ér többet 120 ezernél annak fényében, hogy a másfélszer erősebb 3070 már 150 ezertől kapható.
Mellébeszélés helyett pedig itt egy link, bő 1 év garanciával, teljesen jó: [link]
Ehhez képest ablakon kidobott pénz 165 ezerért 3060-at venni. Én a 3070-et 155 ezerért vettem és körberöhögi a 3060-at még akkor is, ha “csak” egy Manli. Semelyik játék sem fogja megkérdezni, hogy ASUS ROG Strix, vagy MSI SuprimX stb., egyszerűen csak 35%-kal kevesebb FPS-ed lesz, ami videokártyák esetében rengeteg, a 3070 és a 3080 Ti között sincs ekkora különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!