Tápegység vásárlásán gondolkodtam,megérheti a cserét az amit lentebb írtam?
4/
Hát annyit sikerült kibogarásznom,hogy elméletileg a focus verzió ami elméletileg a G széria utódja vagy is az enyémé az felső kategóriához is jó a core meg a középkategóriához a táblázat szerint.Bár ettől még nem tudom milyen minősége lehet elmarad e jelentősen vagy sem.
Seasonic általában nem veszélyes és megbízható. Az első Focus szériáknál akadtak utoljára gondok, a tiéd minőségben biztos hogy az S12II felett helyezkedik el, a listán azért nem nagyon találod mert általában aktualizálják de amennyire tudom, létezik olyan verziója is ennek a topicnak ahol az összes eddigi forgalomba került típust besorolják.
Komplett teszt itt érhető el a tiédről:
7/
Ezt most nem értem,az enyém pl nem zajos egyáltalán sőt halk is a seasonioc honlapján megnéztem pl a ventilátor vezérlési görbét is meg mindent a core meg a G verziónál is és kb ugyan az a hatékonyságuk is hasonló,a focusnál van olyan pl,hogy xy fokig nem indul be a ventilátor csak ha már elérte azt a hőfokot vagy terhelést.
8/
Ha a G verzió az a szint amit írtál akkor a core a táblázat szerint felette áll
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!