Megérheti 1060 3gb-t 970 4gb-re cserélni?
Figyelt kérdés
Leginkább star wars battlefront 2-vel játszok leginkább, amihez szükség van az erősebb kártyára, viszont msi afterburnerben mérve szinte mindig betelik a vram és így nagyobb pályákon nem feltétlen stabil az fps.
Szerintetek megérheti?
2019. márc. 22. 18:30
1/7 anonim válasza:
Nem erősebb a 970, és 3.5GB VRAM használaton túl lassú a maradék 0.5 címzése. Amúgy is nagy hülyeség lenne 1GB vram miatt downgradelni.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a segítséget. Akkor ezzel leszek így, amíg nem lesz pénzem komolyabb konfigra.
Köszi!
2019. márc. 22. 18:37
3/7 anonim válasza:
Mondjuk egy 8 gigás 580, vagy 590 nem volna rossz ide.
4/7 anonim válasza:
Nem éri meg cserélni, jobb a 1060, viszont annyiban javítanám az előttem szólót, mivel 3 évig volt gtx 970-em, a vram a gtx 970-ben 2 részből volt, az egyik 3,5 GB a másik 0.5GB, amikor eléred a 3.5 GB-ot, akkor a kártya nem lassú lesz, csak lassabb. Ez a mostani kiadott drivereknél kb -3 fps-t jelent, ami nem valami eget rengető. Tudom, mert nálam is rendszeresen 3.8-3,9 GB-ot használt folyton. Az megint más kérdés, hogy tesztek alatt, komoly stressz hatására valóban csökkent a teljesítménye, de ott csak a kihozott számbeli pontoknál látszódott ez, illetve amikor még nem foglalkoztak vele komolyan.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából, mivel 60hertzes monitorom van, így nekem többet jelentene a mondjuk low-on hozná a 970 a stabil 60-70fps-t és amiatt stabil mert nem fogy el a vram, mint hogyha zárt terekbe van 90 fps-em 1060-al de nagy pályákon meg 30 köré esik.
2019. márc. 22. 19:33
6/7 anonim válasza:
Én ha cserélnék akkor minimum egy rtx 2060!
7/7 anonim válasza:
1070-re, 1660Ti-ra vagy Vega 56-ra már megérné fejleszteni, 970-nel nem leszel előrébb sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!