Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Drága egerek is kattoghatnak...

Drága egerek is kattoghatnak hangosan?

Figyelt kérdés
Tudom, vannak csendes ("silent") egerek olcsón is, az érdekel, hogy drágábbaknál is előfordul-e a viszonylag hangos kattanás, ha nem csendesnek vannak jelölve.

2023. jan. 9. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a G502-mnek van rendesen hangja.
2023. jan. 9. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a drága egerek is.
2023. jan. 9. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze hangos, ahogy a mechanikus billentyű is hangos.

Sokan szeretik hallani a visszajelzést az eszköztől, hogy fizikailag le lett nyomva ezért nem szüntetik meg.

Van persze csendes eszköz, business piacon érdemes keresgetni mert ott akad rá igény hogy azért egy nagy irodába mégse legyen olyan nagy hangzavar a perifériák végett.

2023. jan. 9. 22:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Már megvettem, gyorsan kellett, egyébként jó.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2023. jan. 9. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy hangos, de egyes drága modellekben még szar kínai minőségű mikrokapcsolót is képesek beletenni...

Szóval a mikrokapcsolón múlik a dolog, ami viszont egyszerűen cserélhető. Kis forrasztási tudás kell. Én már sok egeret mentettem meg így.

Nyilván ha egy zsír új egeret akarsz átalakítani, akkor az garanciavesztéssel jár majd. De sokan csinálják így, láttam fórumokban.

És ja, szóval igen... az egerek általában hangosan kattannak, ártól függetlenül. A silent modellekben vannak silent mikrokapcsolók.

2023. jan. 9. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:

simán

sőt még cincognak is

2023. jan. 10. 08:28
 7/7 anonim ***** válasza:
igen van rá példa
2023. jan. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!