Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kattoghat a táblagépem?

Miért kattoghat a táblagépem?

Figyelt kérdés

A shopline.hu-ról rendeltem egy Orion táblagépet, csak könyvet olvasni meg filmezésre szeretném használni. Csütörtökön megkaptam. Tökéletesen működik, csak ha be van kapcsolva és nem használom néha kattan kettőt. Ez normális?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat :)

2013. dec. 15. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nah, ilyenről még nem hallottam. Ha téged nem zavar, akkor nem baj. Csak majd a garancia végefele kérdezz meg valakit.
2013. dec. 15. 23:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem nagyon zavar csak úgy fura. Attól tartok ha felhívom őket csak néma csönd lesz a túloldalon és próbálnak kitalálni valami okosanhangóhülyeséget :D
2013. dec. 15. 23:25
 3/4 anonim válasza:
Öcsémnek is Orion tabletje van és pontosan ugyanezt csinálja! Csak most már nem csak kettőt kattan hanem többet is. Kész koncert. Sőt tegnap késő este hallottam valami fütyülő-sípoló fura hangot, nem tudom, a tablet adta-e ki de lehet.
2014. ápr. 7. 15:14
 4/4 A kérdező kommentje:
félelmetesek ezek az orion tabletek :D
2014. máj. 2. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!