Miért kattoghat a HDD-m?
2 napja vettem új procit és új alalplapot.
Gigabyte Z170X Gaming 3 + i5-6600K
Aznap mikor vettem az új dolgokat, elötte bekapcsoltam a gépet és semmi gond nem volt. Megvettem a cuccokat, összeraktam. Vinyó formáz, Win 10 fel. Kész lett és miután belépett elkezdte ezt a nem olyan sűrűn de 1-2 kattanás alkalmanként. Mintha parkolóba és vissza rakná a HDD-t. Van erre valami megoldás? BIOS-t már frissítettem.
Csak a lényeg maradt ki: HDD pontos típusa?
G.
HDD: Samsung HD502HJ
Leírom a tápot is, Cooler Master B600 600W
Nincs rá megoldás. Semmi gondot nem okoz, csak az idegeidet viseli meg, ha hajlamos vagy a paranoiára.
(Van olyan vinyóm, ami 10 éve kattog mint egy kereplő. Egy fia hibás szektor sincs rajta)
Ez lényegtelen, az előző válaszoló jól leírta a helyzetet.
G.
Nem hinném, reggel még nem kattog, de mikor 3 óra mulva az uj lapra meg procira van kötve akk. kattog.
Pc-s boltban is megerősítették, hogy a Sata 2 es vinyót a Sata 3 így kezeli le. És hogy Sata 2 es lapban nem kattogna.
Szal nem értrm miért ássátok el a HDD-t :D
Mert a "PC-bolt" hülyeségeket beszél, semmi köze a kattogásnak a SATA verziójához. De miattam aztán vegyél új lapot, te pénzed...
G.
Szerintem te félre értesz!
Az új lap már meg van, mikor összeraktam az ÚJ gépet akkor kezdett el kattogni.
Mit nem lehet ezen érteni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!