Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tegnap megjött gépem amit...

Tegnap megjött gépem amit vettem az Aqua-nál. Nem volt kedvem összerakni, ezért kértem az összeszerelést. Az alaplapban van áram, viszont a gép nem indul. Mi lehet a baj? Vissza fogom küldeni, csak kíváncsiságból kérdem.

Figyelt kérdés

2023. jan. 4. 08:13
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Azóta annyi fejlemény lett, hogy a processzor leszorító ( lehet nem ez a hivatalos neve) nem volt rendesen lehúzva. Így elmozdult a processzor.

Így lehet bízni a szakszerű munkában. :(

Ezt azért írtam, ha valaki járna így tudja hol keresse a hibát.

Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált!

2023. jan. 5. 13:40
 22/25 anonim ***** válasza:
Ne szedd szét mert ugrik a gari.
2023. jan. 5. 14:01
 23/25 Morzsi007 ***** válasza:
Az komoly gondott okozhat, főleg, ha odaszorították a hűtőbordával, mikor nem volt a helyén.
2023. jan. 5. 14:23
 24/25 A kérdező kommentje:

Céges informatikus megcsinálta. Szarok a garanciára, amúgy sem ismerték el a hibát. Írtam a gépösszerakó részlegnek.

Kritikán aluli hozzáállást mutattak.

2023. jan. 5. 15:00
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha nem működik akkor az egyértelmű hiba,ha elismerik ha nem.de mindegy,a lényeg hogy jó lett végre.
2023. jan. 5. 15:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!