Tegnap megjött gépem amit vettem az Aqua-nál. Nem volt kedvem összerakni, ezért kértem az összeszerelést. Az alaplapban van áram, viszont a gép nem indul. Mi lehet a baj? Vissza fogom küldeni, csak kíváncsiságból kérdem.
Pontosan milyen alkatrészeket rakattál bele?
Mert ha IGP nélküli processzort kértél és az alaplapi kimenetre dugtad a monitort nem fog menni.
Akkor se fog menni ha olyan processzort néztél ki, ami csak újabb, nem 1.0-ás BIOS-szal van támogatva, a lapon meg annál régebbi BIOS van és nem ismeri fel a procit.
Mondjuk így látatlanban, bármi egyéb műszaki információ elárulása nélkül nehéz a totó-lottó, mert az hétpecsétes titok mi van véve, mit kértél bele, milyen szolgáltatással stb.
Éltem az elállási jogommal, nem pazarolok időt rá. Kérték küldjem vissza ellenőrzésre, de nem akarok pazarolok időt erre. Ha már valami így indul sok jóra ne számítsak.
Elvileg kipróbálták, de hiszi a piszi.
"Tegnap megjött gépem amit vettem ... kértem az összeszerelést"
A futártól kérted ott a kapuban..?
Kérdés szállításkor mennyit "pattogott".
Volt olyan ismerősöm, aki sokszor vitte magával a gépét, - nem dobálta és mégis előfordult, hogy szétcsúsztak a gépházon belül a kábelek/kártyák - levette az oldallapot megigazgatta a csatlakozásokat, benyomogatta a kártyákat és utána működött.
Nem értem az ilyen embereket
"Nincs kedvem, nem érdekel, nem pazarlom az időt"... ehelyett inkább küldözgeted vissza meg reklamálsz. Igazából nem is megoldást kerestél csak világgá kürtölni, hogy az amúgy megbízható Aqua hogy átvert téged, holott lehet csak béna vagy és rossz helyre dugod a monitorod kábelét
Én meg az ilyen embereket nem értem akik indokolatlanul beszólnak másnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!