Belépek a játékba és 1-2 perc alatt 82fokra megy fel a videokártya,mit lehet tenni?
Gtx 1050 TI mini 82 fok, hotspot fok 91!!!!
Sff Pc, pici gépházban. Irodai kis gép. Szűk a hely.
Igen már írtam ki kérdést de ez most nagyon fontos lenne. Fényképet csináltam a házról de nem tudom hogy kell feltolteni ide
Life is Strange True color jatekban más játékosoknal 60 fokon megy nekem 82 fok!!! Ráadásul nem is játszom csak a menüben vagyok!!!!
Ez azt jelenti hogy a kártyának annyi ha 2 perc alatt 82 fokra megy? Vagy gondolom nem tud hűlni a zárt hely miatt.
Fel nyitom a ház a tetejét és oda teszek egy kézi ventilátort és rafujom a kártyára az jó ötlet?
Sosem értettem, hogy játék helyett az alkatrészek hőmérsékletére fókuszálni mi értelme van :-)
Nem fog lerobbanni az alaplapról, ez szinte biztos, nekem játék közben annó a laptopban 100+ fokon pörgő nvidia chip sem olvadt le soha, pedig nem kíméltem.
Nyilvánvaló, hogy egy low profile-os GPU egy kicsi házban sokkal jobban melegszik, mint egy nagyobb, más hűtéssel megoldott eszközben. Ha 82 fölé nem megy, és nem zavar, ha hangos (hangos?), akkor ez van, ezt kell tudomásul venni. Ha kinyitod a házat, akkor az a furcsa, hogy nem rosszabb, nem az, hogy nem jobb, általában a szellőzés úgy van kitalálva, hogy a gépház nincs nyitva (feltéve, hogy így, ezekkel az alkatrészekkel találták ki a gépedet).
"többet itt azt írják, tegyem át egy másik házba!"
Attól, hogy többen írják javaslatnak, hogy ugorj a kútba, még ugyanúgy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!