Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Belépek a játékba és 1-2 perc...

Belépek a játékba és 1-2 perc alatt 82fokra megy fel a videokártya,mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Gtx 1050 TI mini 82 fok, hotspot fok 91!!!!

Sff Pc, pici gépházban. Irodai kis gép. Szűk a hely.

Igen már írtam ki kérdést de ez most nagyon fontos lenne. Fényképet csináltam a házról de nem tudom hogy kell feltolteni ide

Life is Strange True color jatekban más játékosoknal 60 fokon megy nekem 82 fok!!! Ráadásul nem is játszom csak a menüben vagyok!!!!

Ez azt jelenti hogy a kártyának annyi ha 2 perc alatt 82 fokra megy? Vagy gondolom nem tud hűlni a zárt hely miatt.

Fel nyitom a ház a tetejét és oda teszek egy kézi ventilátort és rafujom a kártyára az jó ötlet?

2023. jan. 2. 05:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

8as

Terheles nélkül 30-40 fok. Belépek a játékba 82 fok 2 perc alatt. Olvasom és reagalok

2023. jan. 2. 16:10
 12/25 A kérdező kommentje:

Gtx 1050 ti low profilos. Mini.

5os

Azt mondod ilyen is házban ez a 82 fok normális, oké de baj ebből nem lehet?

Felülről levettem a hazát de ugyanúgy 82 fok volt.

2023. jan. 2. 16:13
 13/25 A kérdező kommentje:

7,9es

A kártya a tápegység mellett van, 1cm hely van közte nagyon szűk a hely. Szóval ha le tudnám szedni az oldalát akkor a tápegység ott.

Fölül leszedtem a hazát de egyenlőre nem segitett

Vennék én másik házat de atkabelezni atteni én ahhoz sajnos nem ertek

2023. jan. 2. 16:16
 14/25 A kérdező kommentje:

82 fok fölé viszont nem megy.

Bekapcsolom a gépet kB 30 fok.

Játékba lépésnél szinte egyből megy föl 82ig. 2 perc alatt.

Kilepek a játékból elkezd hűlni és visstamegy kB 37 fokra és annyi marad

2023. jan. 2. 16:18
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
Már a többi vergődésednél leírtuk, hogy másik házban ezek a szarok nem fognak menni. Elfogadod végre, hogy ez ilyen marad?
2023. jan. 2. 16:20
 16/25 anonim ***** válasza:

"Vennék én másik házat de atkabelezni atteni én ahhoz sajnos nem ertek"

Akkor kérj meg valakit, aki ért hozzá. Vagy nézz róla tutorialokat hogy kell.

Esetleg egy szervíz.

2023. jan. 2. 16:34
 17/25 anonim ***** válasza:
ha nem ertesz hozza ad oda valakinek aki igen es cserelj hazat 82 fok fole meg azert nem megy mert ott throttlingol a kartya
2023. jan. 2. 16:38
 18/25 A kérdező kommentje:

FELNYITOTTAM a tetejét, ventilátorral befújtam, és lement 74 fokra.

Ami érdekes, hogy 82 foknál nem megy magasabbra, ebben a pici házban ez még belefér? Life is strange true color játékkal játszom, letesztelem több játékkal is.

2023. jan. 2. 17:07
 19/25 A kérdező kommentje:

15ös

Kérlek ne légy bunkó! Nagyon rám szálltál. Az feltűnik, hogy ez a második kérdésem erről? Ez oly sok? Nagyon összekeversz valakivel az tuti!

No meg szabályzat tiltja, linkeld már be azt a szabályt hogy én nem kérdezhetek, vagy szakadj le rólam, a tahóságoddal együtt.

A többieknek meg KÖSZÖNÖM!

2023. jan. 2. 17:09
 20/25 A kérdező kommentje:

15ös

Azt mondod, többet leírtátok, hogy másik házban ezek a sz.arok nem fognak menni, majd többet itt azt írják, tegyem át egy másik házba!

NA EZÉRT KELL KÉRDEZNI!!! Amúgy meg ne vergődj Te, azt kérdezek amit akarok.

2023. jan. 2. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!