Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Belépek a játékba és 1-2 perc...

Belépek a játékba és 1-2 perc alatt 82fokra megy fel a videokártya,mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Gtx 1050 TI mini 82 fok, hotspot fok 91!!!!

Sff Pc, pici gépházban. Irodai kis gép. Szűk a hely.

Igen már írtam ki kérdést de ez most nagyon fontos lenne. Fényképet csináltam a házról de nem tudom hogy kell feltolteni ide

Life is Strange True color jatekban más játékosoknal 60 fokon megy nekem 82 fok!!! Ráadásul nem is játszom csak a menüben vagyok!!!!

Ez azt jelenti hogy a kártyának annyi ha 2 perc alatt 82 fokra megy? Vagy gondolom nem tud hűlni a zárt hely miatt.

Fel nyitom a ház a tetejét és oda teszek egy kézi ventilátort és rafujom a kártyára az jó ötlet?

2023. jan. 2. 05:28
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a kicsi gépem van de ő is beletesz videokartyat

2023. jan. 2. 05:32
 2/25 A kérdező kommentje:
2023. jan. 2. 05:33
 3/25 A kérdező kommentje:

Mindenhol próbálok utána olvasni. A gyártó azt írja, hogy 97fokig felmehet maxra, de ilyen játékoknál viszont 60 70 fok az ideális.

És én mégcsak nem is játszom, csak belépek a játékba, és máris 82 fok, míg másoknál ugyanez a játék terhelés alatt 60-70 fok között, de inkább 60. (Life is strange True color)

2023. jan. 2. 06:11
 4/25 A kérdező kommentje:

Egy videóban láttam hasonló hőfokot.

Bármi tanács jó lenne

2023. jan. 2. 06:39
 5/25 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen normális ez a hőfok. Ebben a gépházban gyakorlatilag nulla a szellőzés. Így nincs min csodálkozni, ha azonnal felszökik a hőmérséklet. Nekem azért már pár gépház megfordult a kezemben. Ezeket a mini brand gépeket nem arra találták ki amire jelenleg használod, de ezzel te is tisztában vagy.
2023. jan. 2. 09:05
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tudod "kibekezni" és átpakolni egy nagyobb gépházba több ventivel?

Nem tudom neked mennyire érné meg, én 25 ezer körül vettem a gépházam ami 4x ekkora (Silentiumpc Signum Sg1v), és Gtx 1660S és 100% load alatt kb 70 fokon van.

Ha ez sem segít akkor talán újra pasztázás?

2023. jan. 2. 09:31
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
vedd le az oldalat sokat fog segiteni az es kulon venti nem kell oda eleget sziv oldalrol ha lemegy 70 fokra akkor mar jok vagyunk de ha eleg regi a kartya akkor lehet egy ujra pasztazas is segitene
2023. jan. 2. 10:09
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Mivel 1050 Ti-ról van szó, felmerül a kérdés, hogy mikori a kártya. Az is jó kérdés, hogy terhelés nélkül hány fokos.

Újrapasztázás egy próbát szerintem mindenképpen megér, esetleg undervolttal érdemes még próbálkozni.

2023. jan. 2. 10:14
 9/25 anonim ***** válasza:

Vedd le a gep oldalat. A por nem akkora gond, ezekben a hazakban amugy sincs szuro.

Vagy felmesz a marketplace vagy hardveraprora, es fillerekert veszel egy normal meretu hazat.

Ne eroltesd tovabb ezt a gepet, a fizika torvenyeit nem tudod becsapni.

Mondjuk startbol nem kellett volna azt a gepet, es foleg a videokartyat megvenni.

2023. jan. 2. 11:32
 10/25 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen kártya ez amúgy? mert mini névvel is van egy rakat gyártónak kártyája, de van köztük ami pl félmagas nyák-ot használ ehhez mérhető hűtéssel, na pl azzal a flaatnyi bordával egyáltalán nem meglepő érték, de egy normál méretű nyák-os kártyán még egy totál zárt házban is kicsit magas érték lenne egy 75w alatt fogyasztó kártyával.
2023. jan. 2. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!