Belépek a játékba és 1-2 perc alatt 82fokra megy fel a videokártya,mit lehet tenni?
Gtx 1050 TI mini 82 fok, hotspot fok 91!!!!
Sff Pc, pici gépházban. Irodai kis gép. Szűk a hely.
Igen már írtam ki kérdést de ez most nagyon fontos lenne. Fényképet csináltam a házról de nem tudom hogy kell feltolteni ide
Life is Strange True color jatekban más játékosoknal 60 fokon megy nekem 82 fok!!! Ráadásul nem is játszom csak a menüben vagyok!!!!
Ez azt jelenti hogy a kártyának annyi ha 2 perc alatt 82 fokra megy? Vagy gondolom nem tud hűlni a zárt hely miatt.
Fel nyitom a ház a tetejét és oda teszek egy kézi ventilátort és rafujom a kártyára az jó ötlet?
Mindenhol próbálok utána olvasni. A gyártó azt írja, hogy 97fokig felmehet maxra, de ilyen játékoknál viszont 60 70 fok az ideális.
És én mégcsak nem is játszom, csak belépek a játékba, és máris 82 fok, míg másoknál ugyanez a játék terhelés alatt 60-70 fok között, de inkább 60. (Life is strange True color)
Egy videóban láttam hasonló hőfokot.
Bármi tanács jó lenne
Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tudod "kibekezni" és átpakolni egy nagyobb gépházba több ventivel?
Nem tudom neked mennyire érné meg, én 25 ezer körül vettem a gépházam ami 4x ekkora (Silentiumpc Signum Sg1v), és Gtx 1660S és 100% load alatt kb 70 fokon van.
Ha ez sem segít akkor talán újra pasztázás?
Mivel 1050 Ti-ról van szó, felmerül a kérdés, hogy mikori a kártya. Az is jó kérdés, hogy terhelés nélkül hány fokos.
Újrapasztázás egy próbát szerintem mindenképpen megér, esetleg undervolttal érdemes még próbálkozni.
Vedd le a gep oldalat. A por nem akkora gond, ezekben a hazakban amugy sincs szuro.
Vagy felmesz a marketplace vagy hardveraprora, es fillerekert veszel egy normal meretu hazat.
Ne eroltesd tovabb ezt a gepet, a fizika torvenyeit nem tudod becsapni.
Mondjuk startbol nem kellett volna azt a gepet, es foleg a videokartyat megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!