Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a gépemnek?

Mi baja lehet a gépemnek?

Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom akkor kékhalált kap BAD_SYSTEM_CONFIG hibaszöveggel, újraindul aztán kiad ilyeneket hogy USB használata, indítáai javítás, rendszerkép visszaálítás, parancssor, meg ilyenek. Minsegyiket próbáltam, csak a parancssort nem, de azok nem működtek. Pár napja még működött, csak játék közben lefagyott, kékhalált kapott és utána már nem indult el normálisan. Újratelepíteni pendrájvról meg nem engedi, mert kiírja hogy indítsam újra a gépet mert nincs operációs rendszer a pendrájvon. Mi baja a gépnek? Alalplap egy hete javítva, merevlemez egy hete cserélve, videókártya két éve cserélve, tápegység eredeti, SSD nem müködik. Mi a hiba? Nem az SSD-n, hanem a merevlemezen volt a Windows. Mi a gép hibája?

2022. dec. 31. 12:44
1 2
 1/13 anonim válasza:
Az hogy a merevlemezen volt a windows és nem az ssd-n
2022. dec. 31. 12:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha a merevlemezen volt a Windows, és az most nincs benne, akkor min csodálkozunk? Pendrive-ról kell bootolj, BIOS-ban átállítod rá a boot sorrendet
2022. dec. 31. 12:59
 3/13 A kérdező kommentje:
De benne van a merevlemez csak az SSD nem jó. Amúgy már feltelepítettem merevlemezre a Windowsot csak második nap telepítés után kékhalált kapott
2022. dec. 31. 13:18
 4/13 anonim ***** válasza:
bad system config ebbol arra lehet kovetkeztetni hogy serult a windows valamelyik fajlja es nem tudja elinditani ehhez sajnos ujra kell rakni az ssdn levo windows vagy meg probald meg biosba a bootnal a legelsonek berakni az ssdt ha meg nem tetted
2022. dec. 31. 13:20
 5/13 A kérdező kommentje:
De mondom hogy az SSD nem működik.
2022. dec. 31. 13:21
 6/13 anonim ***** válasza:
akkor minek van a gepbe? szedd ki es nezd meg hddvel ha szar akkor probald meg azon ujratenni a windowst
2022. dec. 31. 13:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Kiszedtem a hibás SSDt de még mindig kékhalált kap indításkor.
2022. dec. 31. 13:35
 8/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen kékhalált kap

2022. dec. 31. 13:39
 9/13 A kérdező kommentje:

[link]

Pendrájvos újratelepítésnél pedig ezt írja ki

2022. dec. 31. 13:43
 10/13 anonim ***** válasza:
biosba be ott a bootnal a boot devices kozul kivalasztod a hddt vagy ha usbrol akarod ujratenni akkor a pendriveot es ujrainditod
2022. dec. 31. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!