MARCIFIOLA kérdése:
Mi lehet a baja a gépemnek?
Figyelt kérdés
Van olyan, hogy bekapcsolom és 1 másodpercre elindul aztán leáll. Ez ritkán előfordul, annyira nem foglalkoztam vele. Aztán van az is hogy most pár hete bekapcsolom és a böngészőben semmi nem nyílik meg pedig jó a netem plusz az alkalmazások se akarnak megnyílni, csak miután vagy kétszer újraindítottam a gépet. Az intézőt is sokáig tart megnyitni.
Hátha segítenek azok az infók, hogy nemrég raktam bele egy új winchestert, illetve minden alkalommal mikor kikapcsolt el szoktam tőle venni az áramot egy kapcsolóval.
2022. dec. 20. 15:15
1/1 anonim válasza:
Minden újraindulásos, vagy el nem indulós problémánál az első gyanúsított a tápegység szokott lenni. Ha van rá mód, próbáld ki másik táppal a gépedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!