RTx 3070 252 ezerért már “jó vételnek” számít? Egyelőre egy i5-8400 mellé kerül, milyen procit ajánlanátok majd mellé, ami kihozza belőle a maximumot?
Nem, egyáltalán nem éri meg ennyiért!
Nvidia kártyát csak használtan, 160-170 ezerért ugyanezt megkapod 1-2 év garanciával.
Ha ragaszkodsz az új kártyához, akkor jóval olcsóbban RX 6700 XT, teljesítményben nagyon hasonló.
C opció, hogy megvárod az RTX 4060-at. :)
A processzor cserét alaplappal együtt tervezem, köszönöm hozzá a tippeket. Első most a GPU+PSU, aztán új monitor (a jelenlegi FHD 60HZ), végül a proci+alaplap.
Kártya terén jól elbizonytalanodtam :D Soha nem vettem még palit, zotac vagy hasonló márkát, pláne nem használtan mennyire megbízhatóak ezek?
Melyik lenne jobb vétel:
-ÚJ Palit 3070 ti 275-ért
-HAsznált Zotac 3080 10gb 245-ért
-Használt Aourus 3080 10gb 260-ért
Illetve a 3080-hoz elég a 750W-os táp? Mert az a 3070 mellé ezt rendeltem (még nem vettem át/fizettem ki)
Használd egészséggel, bivaly kártya!
Nekem 3070 van, iszonyatosan jó kártya, de biztosan nem adtam volna érte 250 ezret, 155 ezerért vettem használtan.
11. és 13. válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!