Dvi vga átalakítót szeretnék venni de azt mondta az eladó hogy a digitálisat nem lehet átalakítani mit jelent ez?
atlehet csak aktiv kell
milyen videokartyan hasznalnad? Es milyen megjelenitohoz?
Csak ilyen van rajta mint a linken d-sub (vagyis ismertebb neven vga?
dvi-d s az eszkoz biztos?
Mas csati vga n sincs?
amugy a linkeltel megoldhato
de altalaban atalakitozni sosem szerencses, meg inkabb jobban megerheti egy normalis megjelenito
csak vga csatlakozos megjelenitok mar 15eve is elavultak voltak
Hát ezt az eladót sem engedném többet számítógépes üzlet közelébe.
DVI-D-hez aktív átalakító kell(#1-es linkje), DVI-I-hez elég egy passzív(#2-es linkje).
#2 lathatod kepeken amit linkeltem gogy azzal valami nem stimel
mivel nem DVI-A van a pcx es kepen
viszont ara alapjan valoszinuleg az lehet
vagyis ha kerdezonek DVI-D je van akkor nem tudja majd hasznalni, bedugni sem
Alapvetően a monitorcserét javasolnám én is, mert miért költenél egy elavult dologra még?
De ha mégis így lenne, akkor szükséges lenne tudni, hogy milyen csatlakozások vannak a gépeden, és milyenek a monitorodon.
Több opció lehetséges, nem vagyok benne biztos, hogy a dvi-vga a megoldás számodra.
És ha dvi, akkor:
Melyik dvi van a gépeden?
A DVI képes digitális, és analóg jelet is közvetíteni. (Videokártyától is függ, hogy melyik milyenre képes.) Amelyik ki tud adni analóg jelet, azt egy egyszerű, passzív átalakítóval át lehet alakítani VGA-ra. (Gyakorlatilag egy kábel, aminek egyik vége DVI, másik vége VGA.) Ha csak digitális jelet ad, azt át lehet alakítani analóggá... de nem passzívan (passzív = nem tartalmaz semmilyen komolyabb adatfeldolgozást, simán csak "át van kábelezve"). Az aktív átalakító pedig drága, és nem is 100%, hogy minden körülmények között működni fog.
Szóval: lehet. De nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás.
Milyen kártyád van? Milyen csatlakozók vannak rajta? És a monitoron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!