Mennyit érhet az alábbi számítógép, mai árak szerint?
Sziasztok,
Elszeretném adni a számítógépem, de nem tudom milyen árat képvisel a mostani árak alapján. Aki ért és jártas benne segítene légyszíves?
Számítógépet 2020 nyáron vettem külön, és lett össze rakva, minden garanciás kivétel a videokártya.
Monitor 2020 őszén lett megvasárolva.
Konfiguráció az alábbi:
GIGABYTE GTX 1050 2GB OC
MSI A320M-A PRO
AMD RYZEN 5 2600
ZALMAN S3
KINGSTON 240GB SSD
TEAM GROUP DDR4 8GB 3200 MHZ
COOLER MASTER ELITE 600W ver.3
+Monitor ami egy
Acer ED242QRA
+Egér
Razer Viper Mini
Jesszus, ilyen kötekedő vagy, akkor tényleg ne válaszolj!
Kérdező: valószínűleg fog érkezni értelmes válasz itt is. Amit tudok javasolni, hogy hardveraprón nézz hasonló gípeket, árazz be alkatrész szerint. Illetve a fórumjukon van egy beárazós topik, ahol a két topikgazda segít a beárazásban:
(Össszefoglalót elolvasni!)
Én amúgy 190-200-ra saccolom mindennel együtt. De nagyon nehéz lesz egyben eladni. Legalább úgy bontsd meg,hogy a monitor külön is eladó.
Köszönöm a segítséget 4-es. Király vagy.
Ment a zöld kéz.
Neked meg elkeseredett életedet, nem kell kimutatnod másokon, mert ezzel nem lesz előrébb.
Kérlek ne válaszolj, a hülyeségeidet tartsd meg a családodnak.
Ryzen 5-ös laptopra kíváncsi lennék, mert nem igazán láttam ilyen kaliberűt. Maximum kapsz egyet ryzen5-el 4gb rammal, valami videokártyaval, de biztos nem 144hzel meg hasonlókal.
155k mondanék rá
Processzor 40k
ALAPLAP 10k
VGA 40k
RAM 10k
HÁZ 5k
TÁP 10k
SSD 10k
Monitor 30k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!