Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Allábi procceszorok alkalmasak...

Mamutka kérdése:

Allábi procceszorok alkalmasak a windos 11 futtatására?(TMP 2.0,UFI miatt) Intel® Core™ i7-10700KF Intel® Core™ i9-12900KF Intel® Core™ i7-12700F

Figyelt kérdés

Már ha a processzoron mulik,elöre összerakot gépröl van szo amit vennék csak nem tudom rá lehet e telepíteni.Laikus vagyo ezen a téren igy nem tudom min mulik nyilván ram videokártya is de gondolom processzoron mulik.Ja és ezeknél a jelőlés mit jelent.Játékra és bluestackhoz kell a gép.Árat ne nézzétek tudom drága de eggyáltalán alkalmasak a win 11 re hogy rátelepítsem.Részlet fizetéssel tervezem venni(eggyelőre csak terv)

Intel® Core™ i7-10700KF

Intel® Core™ i9-12900KF

Intel® Core™ i7-12700F

[link]

[link]

2022. dec. 26. 09:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Te egyébként élvezed, hogy valaki kommunikál veled?

Android játékokkal akarsz játszani 1,5 milliós PC-n? Nem unod..? komolyan kérdezem.

2022. dec. 26. 13:58
 22/27 A kérdező kommentje:
mondom nem feltétlenül kell olyan drága gép.ha meg találok ojan játékot amit jonak találok arra meg jo a modernebb a jelenlegi gépem meg már öreg és ujjitani szeretnék addig ennél maradok
2022. dec. 26. 14:01
 23/27 anonim ***** válasza:

De konkrétan milyen játékok a céljaid? Battlefield 2042? GTA5/6?

És ennyi pénzért, miért olyan nehéz Windows-al és előre telepítéssel venni? Ha nem értesz hozzá, akkor miért nem nézel utána? Vagy tényleg egy 40ezres operációs rendszeren akarsz spórolni, egy 1milliós gépnél? A pcx-en előre is telepítenek, hogy neked csak egy gombot kelljen megnyomnod.

2022. dec. 26. 14:28
 24/27 A kérdező kommentje:
kb az általad felsorolt játékok vagy hasonlo kaliberű.nem akarok rendszeren sporolni.pcx et megnéztem,előre telepített is jó.hitelre lehet pcx en vásárolni
2022. dec. 26. 16:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Akkor van még valami további óhajod sóhajod?
2022. dec. 26. 16:32
 26/27 A kérdező kommentje:
nincs
2022. dec. 26. 16:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem aludj rá még párat, hitelre venni egy olyan dolgot, ami pénzt nem termel, nem egy okos dolog. Főleg, hogy kis utánajárással, olvasással konkrétan százezreket tudnál spórolni. De hát mindenki arra szórja a (nem létező) pénzét, amire akarja.
2022. dec. 26. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!