Allábi procceszorok alkalmasak a windos 11 futtatására?(TMP 2.0,UFI miatt) Intel® Core™ i7-10700KF Intel® Core™ i9-12900KF Intel® Core™ i7-12700F
Már ha a processzoron mulik,elöre összerakot gépröl van szo amit vennék csak nem tudom rá lehet e telepíteni.Laikus vagyo ezen a téren igy nem tudom min mulik nyilván ram videokártya is de gondolom processzoron mulik.Ja és ezeknél a jelőlés mit jelent.Játékra és bluestackhoz kell a gép.Árat ne nézzétek tudom drága de eggyáltalán alkalmasak a win 11 re hogy rátelepítsem.Részlet fizetéssel tervezem venni(eggyelőre csak terv)
Intel® Core™ i7-10700KF
Intel® Core™ i9-12900KF
Intel® Core™ i7-12700F
CPU terén Intel oldalon a 6. generációs vagy újabb 64 bites processzort igényel, minimum 2 maggal és 1 GHz sebességgel -ennek mindegyik, általad megadott típus megfelel.
Az UEFI, Secure Boot és a TPM 2.0 megléte pedig az alaplapon múlik, semmi köze a CPU-hoz.
Ez megint ilyen unatkozós nemtudokmitkezdenimagammalkarácsonykor ezértírjunkiképzeletbeli kérdést egy 12 éves helyesírásával?
Egy legalább 100%-al túlárazott 1,5 millióért árult médiamárktos PC-t akarsz megvenni? Na, menjél csak vissza bejglit zabálni!
(#2 benézted. [link] jó lesz az 8. generációtól is.)
Alex Fly és ezeknek a gépeknek amiket belinkeltem megfelel az alalplapja ( UEFI, Secure Boot és a TPM 2.0 tudja.)
6 köszi a linket de ahogy néztem vízhűtésesek arra meg nem vagyok nyitott inkább a hagyományos de köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!