Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Allábi procceszorok alkalmasak...

Mamutka kérdése:

Allábi procceszorok alkalmasak a windos 11 futtatására?(TMP 2.0,UFI miatt) Intel® Core™ i7-10700KF Intel® Core™ i9-12900KF Intel® Core™ i7-12700F

Figyelt kérdés

Már ha a processzoron mulik,elöre összerakot gépröl van szo amit vennék csak nem tudom rá lehet e telepíteni.Laikus vagyo ezen a téren igy nem tudom min mulik nyilván ram videokártya is de gondolom processzoron mulik.Ja és ezeknél a jelőlés mit jelent.Játékra és bluestackhoz kell a gép.Árat ne nézzétek tudom drága de eggyáltalán alkalmasak a win 11 re hogy rátelepítsem.Részlet fizetéssel tervezem venni(eggyelőre csak terv)

Intel® Core™ i7-10700KF

Intel® Core™ i9-12900KF

Intel® Core™ i7-12700F

[link]

[link]

2022. dec. 26. 09:20
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
anyi még hogy kicsit nyilván változtatok rajta pl hdd helyett régi gépemből belerakom az ssd-t,meg a ramot ha elég foglalat van benne és jó bele a régi gépemből való ami vagy 6 éves gépecske
2022. dec. 26. 09:26
 2/27 Alex Fly ***** válasza:
41%

CPU terén Intel oldalon a 6. generációs vagy újabb 64 bites processzort igényel, minimum 2 maggal és 1 GHz sebességgel -ennek mindegyik, általad megadott típus megfelel.

Az UEFI, Secure Boot és a TPM 2.0 megléte pedig az alaplapon múlik, semmi köze a CPU-hoz.

2022. dec. 26. 10:00
 3/27 anonim ***** válasza:
Hát így vakon biztosan nem vennék gépet, de te tudod. CPU hűtőről semmi információ, sőt, egyes alkatrészek márkájáról se derül ki semmi. Ha tudsz ramot berakni meg ssd-t beszerelni, akkor egy gép összerakása se jelenthet gondot, és legalább tudod, hogy miért fizetsz.
2022. dec. 26. 10:12
 4/27 anonim ***** válasza:

Ez megint ilyen unatkozós nemtudokmitkezdenimagammalkarácsonykor ezértírjunkiképzeletbeli kérdést egy 12 éves helyesírásával?

Egy legalább 100%-al túlárazott 1,5 millióért árult médiamárktos PC-t akarsz megvenni? Na, menjél csak vissza bejglit zabálni!

(#2 benézted. [link] jó lesz az 8. generációtól is.)

2022. dec. 26. 10:26
 5/27 Alex Fly ***** válasza:
A4: oké, mellényúltam... A lényegen nem változtat: az általa felsorolt CPU-k mind újabbak ennél, szóval az nem lehet akadáky.
2022. dec. 26. 10:30
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a gépek még a 3090-t is odaverik, nem hogy a 3080ti-t.

[link]

[link]

2022. dec. 26. 11:16
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Computerimperium gépek brutális gépek!
2022. dec. 26. 11:25
 8/27 A kérdező kommentje:
4 es bejglit max te zabálsz. kérdésemre választ kaptam. értem tulárazott rendben elfogadom.mondom még csak terv de köszi hogy irtál. mindenkinek megy a zöld
2022. dec. 26. 11:56
 9/27 A kérdező kommentje:

Alex Fly és ezeknek a gépeknek amiket belinkeltem megfelel az alalplapja ( UEFI, Secure Boot és a TPM 2.0 tudja.)

6 köszi a linket de ahogy néztem vízhűtésesek arra meg nem vagyok nyitott inkább a hagyományos de köszi

2022. dec. 26. 11:59
 10/27 A kérdező kommentje:

nem feltétlenül ragaszkodom ezkhez a gépekhez csak a procsesszor miatt néztem ki hogy ujab legyen intel I9,7 ez alá nem mennék de olcsobb gép is szóba jőhet

eggyelőre media markt ban gondolkodok. tudom ezekse tul olcsok de szimpatikus

pl [link]

[link]

2022. dec. 26. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!