Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket vegyem?

Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most karácsony után szeretnék vásárolni magamnak vagy egy asztali pc-t vagy egy laptopot csak sajnos nem tudom milyet kéne vennem ami megfelel ezen igényeimnek. Neteznék,filmeznék rajta illetve néha pár játékon is játszanék amiket előny ha vinne legalább közepes grafikai beállításokkal kb. 50-60fps-sel! A játékok amiken szeretnék játszani is: Gta 5,Cs go,Euro truck simulator 2,Mortal kombat 11

Ezekhez ki,milyen pc-t vagy laptopot ajánlana nekem ami megfelel a célnak? Illetve melyik felelne meg jobban a kettő közül erre a célra? (Tudom egy pc a későbbiekben esetleg jobban bővíthető!)

Erre a projektre beáldozható max keretem jelenleg kb. 60-70ezer ft lenne!

Köszönöm a segítő szándékot mindenkinek!

2022. dec. 25. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve hogy említetted a CS:GO-t és a ETS-t én mindenképpen PC-t javasolnék. Ha nincsenek túl nagy elvárásaid nyilván nem kell gamer PC-t építeni de szerintem minimum 150-200 ezer forintot rá kell áldozni, természetesen perifériák és monitor nélkül
2022. dec. 26. 00:24
 12/15 NTBS ***** válasza:
58%
Gyűjts még pénzt. Én amúgy laptopot vennék a helyedben. Mi lesz, ah másfelé sodor az élet.
2022. dec. 26. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:

8: csak vigyázz vele, mert értékelés nélküli eladó.

Lehet tényleg jobban járnál egy 3-4.gen i5 asztali pc, amit helyben vagy megbízható eladótól át tudsz venni

+ egy használt 1050ti/1650 videokártya, low profile változatban (sff irodai gépekbe az megy bele)

Ha teheted, akkor azért maradnék az ATX szabványnál. Megkímél néhány kellemetlenségtől.

2022. dec. 26. 08:53
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolsó neked van a legjobban most igazad szerintem! Lehet az lesz hogy veszek egy normál Atx házas pc-t akár irodait is valami jobb processzorral mondjuk egy i3/i5 4.gennel és nézek hozzá egy normálisabb vga-t mert ugye jobb egy ilyen mint egy low profileos amibe nehezebb bármilyen vga-t venni!

Az értékelés nélküli eladókat én is kerülöm a hardveraprón mert egyèbkènt szoktam ott vásàrolni és eladni is!

Szerintem felesleges 100-150-200at kiadni egy gépre mivel ismerős is amit vett 48ért az is visz szinte mindent a 960nal

Ha én is kifognék hasonló áron egy ilyet az már szerintem akkor jó lenne nekem! Vagy akkor amit fentebb említettem hogy normál Atx házas irodai és venni bele egy 950/960at inkább vagyis ez legyen a minimum és ettől inkább felfelé válogatni!

2022. dec. 26. 11:26
 15/15 anonim ***** válasza:

960 is megfelel ilyen gta v medium fhd-ra.

De 1050ti/1650 jobb választás. Teljesítményben is megéri, meg videó dekódolásban is hasznos, főleg youtube miatt. 960-ban még nincs támogazás VP9 kódekhez, így a processzor dolgozik. Amivel amúgy elbánik, a 2-3-4. Gen, de nem ideális.

2022. dec. 26. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!