Melyik kártyát vegyem meg még karácsony előtt?
nvidia gtx 750 Ti vagy nvidia gtx 660-as-t?
az más kérdés h egy nem túl erős procim van 2 magos de abbol is lesz új heteken belül most az első a vga h legalábbb a ghost menjen
A vga a dinamikus grafikus modellek feldolgozásáért és megjelenítéséért felel. A megjelenítéshez szükséges számításokat, a kódsorok beolvasását a cpu végzi. A lemodellezett környezet gördülékeny megjelentéséért és továbbítását pedig a ram felelős.
Optimalizáció kérdése az egész. De ezek kiegészítik egymást, támogatják. Így egy gyenge processzor okozhat laggot (szaggat a játék), egy nem megfelelő videokártya hiányos megjelenítést (pl. 3 színben akadozva fut minden), míg a kevés memória szintén diavetítéshez vezethet. Ezért nehéz gyakran a kiváltó okokat megállapítani. Én a San andreast 4860-es kártyával, egy 2 magos athlonnal és 3 giga rammal vígan elfuttattam anno, ennek meg megfelel a géped is gondolom. A 660-as kártya pedig az én volt kártyámhoz képest fényévekkel jobb.
Egy példát hoztam fel a megjelenítésre és az optimalizációra. De tudod mit? Akkor segítsen neked az ünnepi krampusz.
Itt egy gépigény: [link]
Ha megfelelsz fut, ha nem felelsz meg neki nem.
Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!