Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer PC-ről (előre összeállít...

Gamer PC-ről (előre összeállított) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nem igen értek a gépekhez, annyira sosem érdekelt hogy beleássam magam, de most kéne egy felső középkategóriás gép. Vannak ezek az előre összeállítottak, és érdekelne, hogy mennyire is jók ezek?

[link]

Az érdekel, hogy "nagyon nem éri meg" esetleg "elmegy" vagy tán "korrekt", ne adj isten "teljesen rendben van" a minősítése ennek a konfignak, mert nekem megér 10-15 ezer forint felárat, hogy ne nekem kelljen az összeszerelésér szenvednem, esetleg rosszul összeválogatott cuccok miatt szívnom.

2014. dec. 15. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
kula
2014. dec. 15. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem gyenge gép, de ennyi pénzért sokkal ütősebbet össze lehet állítani. Én játékokra az AMD-ATI párosítás híve vagyok, egy 8 magos AMD egy erős videókártyával mindent visz, nincs ellenfele.

Üdv, P.

2014. dec. 15. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Első, egy igen frappáns szóban foglalta össze, hogy mennyire jók ezek a gépek.

Először is, nagyon összevissza vannak ezek a gépek összerakva, rossz alaplap, arra egy nagyon erős processzor és egy nagyon gyenge grafikus kártya és majd csodálkozik a vevő, hogy nem mennek a játékok rendesen. És még azt sem lehet tudni, mi a tápegység pontos típusa.

Én azt ajánlom neked: Írj ki ide egy kérdést, hogy "van xy ezer Ft-om és egy felső-középkategóriás gépet szeretnék összeállítani"

Aztán leírod mire használnád, mennyire szeretnéd, hogy időtálló legyen és hidd el segítenek.

Amúgy még az is előnye, annak, ha alkatrészenként állítod össze a gépet, mert a garancia az alkatrészekre vonatkozik, ennél a gépnél pedig az egész gépre, tehát, ha valamiért le szeretnéd venni a ház oldalát, már ugrott is a gari ( bár ez lehet csak nekem előny ).

Szóval szerintem tegyél úgy ahogy tanácsoltam. Sok sikert!

2014. dec. 15. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
2-es: Neked meg annyit mondok, hogy nincs teljesen igazad, jelenleg szerintem egy i5-ös, mondjuk Intel i5 4460 és egy GTX 970-es kominációt éri meg a legjobban megvenni, mindent visz max-on, akár 1440p-ben ) És ezt úgy írom, hogy Radeon HD7870-esem van. Csak szerintem jelenleg ez éri meg a legjobban.
2014. dec. 15. 22:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Akkor úgy van ahogy gondoltam.

Az a probléma, hogy mondjuk megvenném külön az alkatrészeket, de ott meg is állna a tudományom, mert egyáltalán nem értek az összeszereléshez, és nincs nagyon olyan ismerősöm se, akire rá merném bízni. Lehet hogy hülye kérdés, de van olyan weboldal, hol én összeállíthatom az alkatrészeket, ők pedig korrekt áron összeszerelik, és kiszállítják?

2014. dec. 15. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen két oldalt is tudok ajánlani. ipon.hu és pcx.hu mindkettő összeszereli neked a gépet és ki is szállítják, garancia is megmarad alkatrészenként.

Amúgy én az IPON-t jobban ajánlanám, mert ott még nem volt gondom a gariztatással, pcx-en nincsenek tapasztalataim, de arról is csak jókat hallottam.

2014. dec. 15. 22:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Remek, köszi! Na, akkor ki is írok egy új kérdést, ahol konfigurációs tanácsokat fogok kérni :)
2014. dec. 15. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Az összeszereléshez nem kell semmi tudomány. Ott van nálad minden papír, alaplapos pl megmutatja, hogy mit hova köss be stb.
2014. dec. 16. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!