Dell Optiplex 9020 sff gépbe belefér a low profil 4gb gtx 1050ti?
Mert nekem nem fér bele, a slot (foglalat) mellé esik a kártya foglalata. Nem fér el.
Interneten viszont beletettek.
Nekünk nem fér a foglalatba.
Konkrétumok:
Intel Q87 Expressz alaplapi chip
GTX 1050 TI kartya
Dell optiplex 9020 sff a gép neve.
Integrált hd4600as kártya van benne most.
5:09-nél ott van a másik csatorna mérése
Teljesen jó az a kártya, csak olyan játékkal kell játszani ami a teljesítményéhez megfelelő.
11es
Koszonom. Nezem a videót.
Igen jó a kártya de 15 fps csökkenés az meglesz ezek szerint :( és így rosszabb.
Megnezem megint a videót de most nagy monitoron ott jobban látom.
Köszi. Látod most sokat segítettek itt de még mindig nem értek mindent. De legalább tudom hogy a másik slotba jó lesz.
Amugy a másik slotba jó lenne elerni teljesítmény növelést de nyilván ha a faszi tudna akkor megoldotta volna
"Amugy a másik slotba jó lenne elerni teljesítmény növelést"
Meg egy lottó ötös is jó lenne. A másik slot negyed olyan hosszú, negyed annyi érintkezője van és negyed annyi a sávszélessége. Nem tudsz vele tenni semmit.
A videót nézem és ez a gtax 1650 itt tartok, itt egész vállalható a csökkenés. De vajon az 1050 ti esetében is ennyi a csökkenés?
Tehát akkor betehetem a feke slotba csak úgy? Mert írták moddolták a tápot.
Mert ha nem kell baxakodni a táppal akkor beteszem a kártyát a kisebb slotba. Csak bajt ne csináljak vele.
Ez az első gépem . Minden nap nézem, mit tudnék kiokoskodni
Amúgy meg tényleg elnézést hogy megint rákérdeztem, de ez nem szabályellenes! Mások is rákérdeztek már többször valamire, amíg nem kaptak rendes választ!
Bármikor lehet kérdezni, ez nem szabályellenes, akit meg zavar, ne olvassa vagy ne szánjon időt a válaszra.
Mert valaki ezt válaszolja, valaki azt. Ilyenkor én utánanézek (ezt csinálom ) majd amit nem tudok azt megkérdezem. Ezzel nem ártok senkinek.
Ha nekem nem tetszik egy kérdés, nem megyek odapiszkálni, inkább nem írok semmit ha nem tudok segíteni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!