Dell Optiplex 9020 sff gépbe belefér a low profil 4gb gtx 1050ti?
Mert nekem nem fér bele, a slot (foglalat) mellé esik a kártya foglalata. Nem fér el.
Interneten viszont beletettek.
Nekünk nem fér a foglalatba.
Konkrétumok:
Intel Q87 Expressz alaplapi chip
GTX 1050 TI kartya
Dell optiplex 9020 sff a gép neve.
Integrált hd4600as kártya van benne most.
Rákerestem már, mert már én is unom.
Ha ezt a videót láttad:
https://www.youtube.com/watch?v=VfoRbEdRPoI
Akkor igen, beletették, de elmondja hogy az X4-es slotba és nem az X16-ba, mert az X16-ba NEM FÉR BE a dual slotos kártya.
Ha azt a videót láttad, amit ebben is linkelnek ott pedig moddolták a tápot valahogy.
Igen, a 1050Ti belefér csak elesel pár százalék teljesítménytől és az x4-es slotba kell rakni a kártyát.
Elnézést, nem akarok én rosszat csak valaki azt mondja befér valaki hogy nem.
2es
Ertem na végre egy nagy segítség köszönöm. :)
Ha a táppal csinálok valamit akkor is csak a másik slot a fér be? Vagy akkor mehet a rendesbe?
2: ha a másik slot a teszem akkor is kell a tálon valamit birizgalni?
Utolsó kérdés.
Mennyire éri meg a másik slot a tenni mennyit veszitek vele? Ez nem kikuszobolheto?
Ha kiküszübülhető lenne akkor már megoldottad volna és nem a gyakorin sírnál... :D
A két foglalatot és az alaplap "vezetékelését" nem tudod felcserélni. Ha a táppal csinálsz valamit akkor mehet a rendesbe, ha az x4-be rakod akkor kényelmesen befér.
Mennyire éri meg a másik slotba tenni? Hát most őszintén: tudod máshova? Az a ház úgy lett kitalálva, nincs elegendő kábelhossz sem a táp átvariálásához és hely sincs hozzá. Egy egy SFF gép, nem ATX midi/full tower...
6os
Koszi!
En nem értek hozzá de igyekszem.
Ha a másik foglalatba rakom akkor mi az amit veszitek vele?
Rosszabb látvány gyengébb kártya teljesítmény? És ez mennyire érzékelhető??
Külső tápra gondolták de valaki írta hülyeség.
Hallod b+ belinkeltem a videót, a videóban a tag elmondja normálisan. Meg sem nézted? Beragadt a write-only mód? :D
10-15%-kal kevesebb FPS-ed lesz a játékokban ezeknél a gyenge kártyáknál.
9es
Nem tudok angolul. De nézem a videót. 15 fps zuhanás az nagy kár :( de ha más gond nem lesz akkor..... Így se egy BRUTAL erős kártya és még az is rosszabb lesz :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!