Cpu overlock, megprobáljam vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Na hali, A CPU-mat szeretném overlockolni, csináltam már ilyet előtte és tápegység robbanás lett a vége (3,4ghzrol 4ghzra emeltem, hozzáteszem stabil volt). szóval újra megprobálnám, persze nem nagy mértékben, 3,5re emelném viszont csak 350es tápom van. szerintetek hülyeség?
Gép:
AMD Phenom II X4 965 BE (DF:3,4GHZ)
20 GB DDR3 ram.
GTX 1650 4GB PHONEIX
SSD+HDD
Baszott nagy hüttő, baszott nagy ventivel.
És ügye a 350es táp.. az elozo 400as volt.
Köszi előre is.
2022. dec. 19. 19:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem Ha túltolod akkor hasonló lesz a vége úgyhogy azt te döntöd el milyen közel rakod a kezed a tűzhöz
2/7 anonim válasza:
Ertelmetlen. Idemasolok neked egy benchmarkot egy nem tul fickos, also kategorias Ryzen 1600-zal osszehasonlitva:
Barmit hegesztesz, foleg egy OC-ra alkalmatlan, beleposzintu tappal, ebbol a procibol nem lesz versenylo.
3/7 anonim válasza:
Igazából ezzel a procival már totál fölösleges szórakozni, aminek kevés annak 5ghz-en is kevés lenne, egyszerűen öreg.
4/7 anonim válasza:
Én azt nem értem miért akarod megpróbálni? 3,4GHzről felvered 3,5GHzre az kevesebb, mint 3% órajelnövekedés. Semmi értelme..
5/7 A kérdező kommentje:
azért vagyok így ezzel, mert nálam a legkisebb teljesítmény növelés is jól jön. vegyük példának a cho cho charliest. 40fpsel ment lowon, most 45-46al. régen mikor felvittem 4ghzra egész játszató volt minden játék, tényleg. a Forza is sokkal jobban ment. egyébként meg nem értem, mert az én gépem nem teljesít, youtubeon a gta 5 ugyan ezzel a procival, gyengébb videokártyával, kevesebb rammal megy 60fpsel, nálam 30al..
2022. dec. 19. 22:34
6/7 anonim válasza:
20-ért kapsz valami 4-gen i5-ös félkonfigot, belerakod a vga-t aztán fényévekkel előrébb vagy mint bármiféle tuninggal.
7/7 anonim válasza:
M8nosegi tapagyseg az fontos.. kinai vacak tqpok jo jogy eldurranak.. 15 tol kapsz olyan tapot ami hasznalhato is es belepos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!