PS2 és Xbox emulátornak milyen erős gép kell?
Milyen árkategória?
Alapvetően egy i3 8100-töl felfelé, amiben hosszú távon gondolkodnék netezős gépként.
Ez önmagában is elég lehet a ps2 emulációkhoz az integrált grafikájával.
Tegnap 55-60 ezerért láttam ilyen gépeket.
Youtibeon nézz teszteket.
Ha mégis kéne egy videokártya, akkor sem hiszrm, hogy 1030-1050-1050ti-nál feljebb kéne menni, és ezek már visznek szépen 5 évnél régebbi játékokat is (gta v, csgo, stb)
Nem tudom kell-e egyáltalán ehhez videókártya. Mondjuk én a videókártya híve vagyok, szerintem sokkal pofásabb a gép, ha van benne, még ha egy képet ad típusú kártyáról van szó, akkor is.
Árat nézve én max. 100k-t költenék erre, használtan néztem eddig.
Amúgy a PCSX2 (PS2 emulátor) ezt kéri GPU-nak minimum:
"GPU
Direct3D10 support
OpenGL 3.x support
Vulkan 1.1 support
PassMark G3D Mark rating around 3000 (GeForce GTX 750)
Note: Recommended GPU is based on 3x internal, ~1080p resolution requirements. Higher resolutions will require stronger cards; 6x internal, ~4K resolution will require a PassMark G3D Mark rating around 12000 (GeForce GTX 1070 Ti).
Just like CPU requirements, this is also highly game dependent. A quick reference for GPU intensive games: Wiki
2 GB video memory"
Ajánlottban meg ezt:
GPU
Direct3D11 support
OpenGL 4.6 support
Vulkan 1.3 support
PassMark G3D Mark rating around 6000 (GeForce GTX 1050 Ti)
4 GB video memory
Az Xbox emulátor, a xemu elvileg annyit kér, hogy Opengl 4.0 támogatva legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!