Miért sokkal lassúbb az SSD mint egy HDD?
HD sentinel nem lát bele, bár látja hogy 2 Gb. Kinyitottam, valóban úgy néz ki mint egy pendrive, az egyik oldalán micro usb a másik végén sima USB apa, onnét is ugyanolyan lassú. A kis panelre - amin az IC van - 2022/7/4 van írva. Formáztam NTFSre.
Továbbá azért is gyanús mert a felvitt videofájlok egyszer lejátszhatók aztán nem lesz felismerhető??? Kaotikus.
De elképesztő a lassúsága néha lemegy pár száz kb/s re. nekem kb 700 Gbnyi videot kellene tárolnom, nem reális a másolási időigény, és kéte hogy megőrzi-e hibátlanul.
Amazonnál reklamálni...? Egyszer reklamáltam az Ebay-en kaptam is olyan vírusokat, hogy majd egy évig tartot helyrejönnöm. Inkább nem.
Csak kérdem, javítható ez valahogy?
Azt hittem az Amazon kontrollálja beszállítóit, de nem! Ugyanolyan sitt mint a többi kínai. Tanulópénz.
Azért nem ártana egy infomatikai/kusi minősítő intézmény - pl. Etikus informatikus, mint a jogászoknál pl. a müködésüket ehhez kötném. Persze így fognak csalni de súlyosabb büntetésért, komolyabb nyomozással ... stb. Az ember sz.rból van, én is, sorry
Az Amazon "megbízható"?!!
Visszakérdeztek mi a véleményem a vásárlásról. Megírtam, hogy mit kaptam, és hogy a beszállító nem tisztességes. Erre mi történt: közölték, hogy törölték az Amazon fiókomat!!! Persze pénz az ablakba... örültem, hogy nem fognak zaklatni és így "simán" megszabadultam tőlük. Itt minden kínai még az orosz is
Akkor vajon miért törölték? Más nem történt, sőt én fizettem ők meg küldtek egy sz@rt (fake).
De talán ez már nagyon off téma, csak én szívtam egyet. Amazon is off...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!