Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nincs jel a monitorban, miért...

Nincs jel a monitorban, miért lehet?

Figyelt kérdés
Egy olyan órája a semmiből elment a képe a monitornak, továbbra is hallottam ami történik. Mintha éreztem volna valami fémes szagot de lehet csak beképzelem. Mikor újraindítom a gépet, nincs semmi jel a monitoron. Kipróbáltam másik videókártyával, semmi. Kipróbáltam a monitort másik géppel, működött. Próbáltam minden eszközt kihúzni a tápon és a hdmi-n kívül, semmi. És itt meg is állt a tudományom. Valakinek van öltlete, hogy mi lehet?
2022. dec. 11. 18:17
 1/1 MGéza ***** válasza:
Az lehetett egy forrasztás, túlfeszvédő leolvadása, szóval lehet géphiba. Külön videokártyád van? Ha van a prociban integrált, akkor próbáld azzal. Ha másik jelkimenethez van esetleg kábeled és a monitor többfélét is használhat, akkor azt is nézd meg.
2022. dec. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!