Baj ha nincs G-sync egy monitorban?
Nem fogod tudni kihasználni a G-Sync előnyeit, ennyi.
Off: Ezt a "támogassa" meg hasonlókat illene elhagyni, nyelvtanilag hibás.
most olvastam utána. hiába van V-synced, az nem elég. kell az a G-sync.
mert ha 100 FPS em lesz 60 Hz-s monitornál akkor a V-sync segít, hogy a videókártya is csak 60FPS en dolgozzon. Viszont ha 40 FPS em lesz 60 Hzs monitornál akkor fog szaggatni, mivel nincs G-sync ami beállítaná a monitort 40 Hz ra. enyi
Igazából ez így önmagában helytelen, hogy szaggatni fog. A legláthatóbb jele az, hogy elcsúszik a kép (eleve ezt képes kiszűrni a V-Sync). Maga a G-Sync (és AMD oldalon a Free-Sync) jó találmány, de messze nincs rá akkora szükség, ez meg is látszik abban, hogy csak drága monitorokban található meg. Ha tényleg valami világmegváltó dolog lenne, akkor minden monitorba beépítenék...
Nekem nem G-Synces a monitorom (miért is lenne az...), csak sima 1080p 60hz-es. Teljesen jó játékra, a V-Sync-et pedig mindig kikapcsolom, nekem ne korlátozza semmi az FPS-t-főleg ne multiplayer játékban-ha egyszer a vga bír 60-nál több fps-t. Nagyon kevés játéknál jött eddig elő zavaró módon képelcsúszás.
Ha a játékkal gyors a géped nem baj.
Ha lassú, akkor baj, de úgy sem ez lesz a legnagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!