EPSON nyomtató kérdés! Azt írja ki, hogy nincs papír, vagy hibásan van betöltve. Pedig benne van a papír, csak "nem kapja el", illetve kicsit összegyűri a papír jobb sarkát. Mi lehet a probléma?
Már évek óta ezt a nyomtatót használom, fix, hogy jól tettem be a papírt. Valami fizikai baja lehet, gyanítom... szerintetek a helyi számtech boltban meg tudják bütykölni, vagy van valami tippetek, mit próbáljak ki? Azon kívül, hogy indítsam újra/szedjem szét stb. ezek megvoltak. Ja, és ha a papírt arrébb húzom (van az adagolónak egy ilyen kis pöcke, amivel be lehet állítani, hogy ne mozduljon el a papír), akkor begyűri az egész papírt.
Természetesen mindez éppen akkor történik, mikor valami nagyon fontos dokumentumot kéne kinyomtatom.
Köszi előre is! 28/N
Szétcsavaroztam, nincs benne elakadva semmi, koszosnak sem tűnt :( begyűri a papír sarkát, aztán kiírja, hogy töltsek be papírt.
Dobhatom ki a kukába, remek.
Köszi azért.
Igen, köszi! Én is gondoltam erre, már írtam is a számtechboltosnak, hogy foglalkozik-e ilyesmivel... remélem, hogy tud segíteni.
Nekem csak az a furcsa, hogy soha semmi baja nem volt a lapadagolóval, aztán most pár hétig nem használom a gépet, és erre pff... nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!