Miért nincs hangja a monitorba épített hangszórónak?
Xbox onet össze kötöttem a monitorral
HDMI kabellel és semmi hangja a gyari hangszórónak. Hogy lehet beállítani?
Semmi fele jack csatlakozó nincsen DVI,VGA,HDMI bementek vannak.
Es pcn se mukodott! Itt van a monitor tipusa: ACER SA230BID
Azért az, hogy PCn se szól valamiféle jelzésértékű kellene, hogy legyen. Megnéztem a hivatalos oldalt és sehol nem írnak olyan, hogy ezen a modellen van hangszóró. A képeken nem is látok semmi arra utaló kialakítást ahol a hangszóró lehetne. Mindenhol egybefüggő egyben kiöntött műanyag panelek veszik körbe.
Azt el tudom képzelni hogy ugyanaz a menüje mint a hangszórós darabnak, de elég valószínű, hogy azért nem szól mert egyszerűen nincs benne.
Itt a hivatalos oldal es en itt lattam hogy elvileg 2wattos hanszoronak kene benne lennie.
Ott van egy nagy egyes szám a 2W Speakers mellett. Az azt jelenti, hogy lábjegyzetben megjegyzés. Ott pedig ez olvasható:
"1. Specifications vary depending on model and/or region."
Tehát modell és országfüggő, hogy tartalmazza-e ezt az opciót. Lehet, hogy a Te típusodban eleve nem is volt. Szegényebb országokban sok terméket egy kicsit felhígítva, egy kicsit szerényebb tudással árulnak hogy spóroljanak valamit. Talán ezért is olyan a menüje, mondtad, át van húzva a hangszóró. Annyira sem vették a fáradságot hogy átírják a szoftvert, csak kihagyták az elemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!