Milyen monitort ajánlnátok komoly játékra épített géphez?
Sziasztok most szeretnék össze rakni egy jó "gamer" gépet
De nem tudom hogy milyen monitort szerezzek be.
Maga a gép az ilyen lesz:
Http://gepigeny.hu/user/thecyberspirit/eszkozok/205510
Esetleg még billentyűzetet/egeret is mondhatna aki ért az ilyenekhez mert én csak azt látom hogy drága de jól néz ki :)
vga-tol függ.
gtx 1060 - 1080p monitor
gtx 1070 - 1440p monitor
gtx titan x (pascal) - 4k monitor
A gépnél 4x4gb felesleges, mivel quad channel támogatás csak 2011v3 alaplapoknál van, ami itt nem játszik. Inkább vegyél bele 2x8-at.
23 ezret nem ér meg az a táp, akkor már vegyél seasonic S12II 520 wattosat.
Ha lesz SSD és sokat mozgatod az adatokat meg dolgozni akarsz az SSDn, akkor érdemes lehet egy fejlesztés H170-re. Ha főleg játék a cél, akkor a kinézett alaplap is teljesen jó.
A többi rendben van.
Mivel gtx 1070-nel kacsintgatsz, oda maximum 2k-s (WQHD 2560*1440) a javasolt. 144Hz-es azért eléggé drága, a normálisabb darabok 200e felett húznak el.
Kérdés milyen játékokkal játszol főleg. FPS játékokhoz én Asus-t ajánlanék, abban még sose csalódtam, de RPG játékokhoz egy LG se rossz választás a színmélységei miatt, de akár egy Samsung se rossz döntés (abból tv monitorom volt, teljesen meg voltam elégedve vele), a BenQ-k meg örök darabok, leteszed aztán elviszed ha 100 év múlva szétrohad benne valami :)
Itt tudsz keresgélni:
Csak viszonyítás képpen, nekem 2db fullHD monitorom van és gtx 970-nel vígan elvan, ez a kettő is volt vagy 130 ezer együtt.
Köszönöm a válaszokat a ramokkal kapcsolatban nem tudtam hogy ilyenre is kell figyelni de akkor 2x8gb ot veszek majd
Az a predator monitor nekem kicsit sok lenne. Annyira azért nem vagyok fanatikus de azért köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!