Ennek a HDD-nek komoly baja van?
Figyelt kérdés
Zsír új a gépem, de rakoncátlankodik illetve nem lehet egy ket dolgot telepíteni..:
2016. jún. 23. 22:43
1/7 Hominida válasza:
Ha az enyém lenne, én visszavinném. Ugyan a számláló szerint még csak 62 szektor bizonyult annyira hibásnak, hogy másikat kellett beszúrni helyette, ez nem jó jel, ráadásul nem tudjuk, hogy azokon a szektorokon akkor volt-e már értékes adat, és hogy azokat meg tudta-e menteni.
2/7 A kérdező kommentje:
Most raktam rá a rendszert, vatta új y700-as. Nemtudom neha felvillannak a kepen ilyen vonalszerű vmik. ez is közrejátszhat?
2016. jún. 23. 23:20
3/7 anonim válasza:
az inkább vga hibának hangzik a haldokló vga szokott ilyet csinálni. egyébként futtass le egy másik hdd tesztelő progit is pl Crystaldiskinfo vagy HD Tune
5/7 anonim válasza:
Nem lett jobb az eredmény, ha ez vaci új, akkor kompletten az egészet vidd vissza, a vga-d is kínlódhat, honnan van ez a gép, ha szabad kérdezni?
6/7 Hominida válasza:
A másik program ugyanúgy a SMART adatokat olvassa ki a lemezegységből, szóval ezzel nem tudtál meg újat. De valóban, a monitor vagy a vezérlője szintén betegeskedik a leírás szerint, szóval addig szabadulj meg tőle, amíg még megteheted.
7/7 anonim válasza:
azért mondtam neki másik programot mert a hd sent nekem már írt hibás adatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!