Komoly Vírus van a HDD-n, mit csináljak?
Röviden odáig jutottam, hogy nem csak ez miatt(SATA1-es HDD-m volt már az elég jónak mondható pC-m be), de vettem egy új winchestert, a régiről csak két fontos file-t másoltam át, és ugyanaz a probléma jelentkezett. Most az új újratelepítésnél már nem követtem el ezt a hibát, és így működik minden, de mit csináljak a régi winchesterrel? hogy irtsam ki róla a vírust, mivel fontos adatok vannak rajta. Windows alatt korábban több vírusirtóval is próbálkoztam, de semmi. talált jó párat de a probléma megmaradt: fagyások, rendszerösszeomlás, lassulás a firefox feketén villogott stb.
köszönöm
Megoldás 1: formázás és utána adatmentés, a formázott winyókról is vissza lehet nyerni adatokat, de ez csak úgy 80%-os biztonságot ad, elképzelhető hogy a visszanyert adat sérült lesz.
Megoldás 2: próbálkozz linux alatt, némelyik vírust lehetetlen leirtani windows alól. Segíthet bootolható vírusirtó cd is, legbiztosabban így lehet elkerülni a vírus betöltődését.
Hasznos link lehet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!