Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox Series s vagy videókártya...

Xbox Series s vagy videókártya számítógépembe?

Figyelt kérdés

Üdv van félretéve kb 133e forintom és nem tudom h gépet fejleszteni vagy egy Xboxot series s-t venni lenne jobb döntés. A pc amibe menne a videókártya abban most ezek vannak:

i3 10100f

asrock h510 alaplap

16gb ram

cooler master 600w táp

gtx 950(ez a régi vga)

és egy ilyen videókártyát vennék bele:

[link]

De nem tudom nem e járnék jobban egy Xboxal.

Melyik lenne jobb?

Megjegyzés A pcm egy 2560*1440ps monitorral van most használva.

Az Xbox meg egy 4k Tvre lesz kötve mert nincs a monitoron hangszóró.

2022. dec. 11. 14:47
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még mindig ott tartunk, hogy 12-14 ms, ezredmásodperc.... superman lehet észreveszi, vagy az olyan szuperemberek mint te, de innen már átmegy biológiába, hogy jóformán az ingerek sebességének terjedését sebességéről beszélünk nemhogy rekacióidőről. :D Szóval ha ezredmasodpercnyi különbséeket valaki " észrevesz ", akkor jelentkezhet a nasa-hoz, bár igazából egy nagy kiröhögést elkerül ha csak elolvassa a szótárban a placebó bejegyzést.
2022. dec. 21. 11:10
 32/43 anonim ***** válasza:
19%
31. De hatassal van a jatek menetrexha latod ha nem simabb a jatek. Te tipik az vagy aki azt mondja , hogy 24 fps-nel nem tud tobbet erzekelni az ember akkor minek tobb kepkocka?
2022. dec. 21. 12:17
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Jó ne tereld el, akkor most pl azt érzékeld, hogy 60 vagy 64 FPS-el fut valami mármint a különbséget, és lehetőleg megbízhatóan minden esetben legyél képes kiválasztani.

Mert egy 40-50ms szintet már észrevesz az ember, de nem ezt a 12-14ms szintet, mert konkrétan ez azon a szinten van ahogy biológiailag az információk eljutnak az agyba nemhogy még a reakció is visszajöjjön.

2022. dec. 21. 12:29
 34/43 anonim ***** válasza:
73%
33.De xboxon alapbol rendszer szinten van egy magasabb kesleltetes akkor ha hozza adodnak ezek az ertekek jogos hogy en es mas is erzi . Egyszeruen nem eleg reszponziv a mozgas es a celzas sem.. 15 eve jatszok fps jatekokkal es regebben verseny szeruen codoztam es csztem .. ez nem placebo! Azt is elfogadom , hogy egy casual player aki azt se tudja mi pl a deadzone , asd fov, egergyorsitas az elvan az alap beallitasokkal es 100xor le lovik azert mert nincs egy jo beallitasa amivel finomitja a jatekat . Nem is tudom sokan hogy elvezhetik a benasagot.
2022. dec. 21. 12:41
 35/43 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Párszor játszottam egy haveromnál XBox One vagy Series S-en és PC-hez képest rendesen volt késés, ahhoz szoktam. Pedig csak Fifa-ztunk. Most gyereknek vettem XBOX Series kontrollert karácsonyra pc-hez adapterrel, kipróbáltam, itt nem olyan, mint konzollal, szerencsére. Nem érzékelhető késés 144 fps mellett sem.
2022. dec. 21. 12:46
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Igazából totál mindegy, egyik oldalról van a tudomány és a technika adatai, a másik oldalról meg a hit... nos az emberek meg ugye szeretnek hinni, nekem meg semmi kedvem főleg biológiai oldalról előadást tartani, de ha valakinek ettől jobb akkor hát érezze, higgye, hogy bizony ő olyan ember aki képes érzékelni azt amit a tudomány szerint képtelen volna az ember. Szerintem kár ezen tovább rágódni.
2022. dec. 21. 12:49
 37/43 anonim ***** válasza:
26%
35. Igy van ! Erre akartam celozni meg , de jo hogy helyettem is le irtad. Aki nem jatszott rajta az feleslegesen okoskodik . Ps5ön áll legközelebb a pc hez , az xbox jó ár erték arany tenyleg , de casual jatekosoknak valo nem olyannak aki komolyabb szinten szeret jatszani.
2022. dec. 21. 12:50
 38/43 anonim ***** válasza:
26%
36. Te régebben is osztottad itt mar az eszt en emlekszem rad. Jo par eve arrol beszeltel hogy a 30 fps boven eleg minden fajta jatekhoz.
2022. dec. 21. 12:52
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Totál mindegy ahogy ismétlem, a hittel nem lehet vitázni, de ne menjünk át már az informatikából előbb biosz-ba aztán végül pszichológiába.

Van itthon One S, Series X és PC, de nem fogok belemenni ebbe a részbe, hogy én személyesen mit érzek vagy mit nem, mert akkor már én is ugyanúgy beállnék a sorba és az volna a prió, hogy mit hiszek vagy nem.

2022. dec. 21. 12:55
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

38: Külön gratulálok a jó memoriádhoz, bár kételkedek benne ugyanis én saját részről sosem voltam ilyen elven, ha nem tűnt fel mikor jeleztem hogy megbízható különbséget vegyél észre minden esetben ott is két 60+ értéket írtam, hogy azok között válaszd ki mindig a gyorsabbat.

Na de viszont itt ezt tényleg nem érdemes folytatni, mert már totál semmi köze nincs a kérdéshez, ha akarsz róla továbbfolytatni bármit nyiss egy kérdést, aztán majd ott írunk, ne itt offoljunk tovább.

2022. dec. 21. 12:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!