Üdv van félretéve kb 133e forintom és nem tudom h gépet fejleszteni vagy egy Xboxot series s-t venni lenne jobb döntés. A pc amibe menne a videókártya abban most ezek vannak:
Aha... akkor az az apró részlet kerülte csak el a figyelmed, hogy 1% alatti az érintett gépek aránya, és nem " gyárilag ilyenek ".
2022. dec. 20. 17:30
23/43 anonim válasza:
22. Azt egy szintén köznapi ember írta hasra csapásból , hogy szerinte 1 % ! Az összes ilyen... nem hiába a crossplay jatekokban vagy a pc vagy a ps vezeti mindig a srat tábla tetejét.. ps4 pto 60 fps el jobb vagyok mint xboxon 120 fps el .. vicc , jol atvertek ezzel a konzolal!
2022. dec. 20. 17:35
24/43 anonim válasza:
Stat*
2022. dec. 20. 17:35
25/43 anonim válasza:
Na ha valóban jelentős mennyiség lenne, akkor konkrétan akkora botrány lett volan belőle hogy még a bulvárban is ez ment volna, nemhogy a gaming és info portálokon....
2022. dec. 20. 17:43
26/43 anonim válasza:
25. Xboxon alapból 4-6ms a kontroller valasz ideje ez igy volt mindig.. csak az erzi aki pc rol jon at vagy psrol es atlagnal komolyabb jatekos . Nincs felhaborodas mert casual jatekosbol meg mindig tobb van .. van akinek amugy sem javitana a jatekan ha pc re menne at vagy ps5 re mert gyenge keszsegei vannak.
2022. dec. 20. 19:48
27/43 anonim válasza:
Ugye azt vágod, hogy PC esetében egy gamer egérnek ha 8ms a válaszideje az nagyon jónak számít... 8 ezredmásodperc.... Szóval akkor 4-6ms hol is jelent gondot?
2022. dec. 20. 20:14
28/43 Morzsi007 válasza:
Nem tudom, de nehezen hihető el, hogy egy vezetékes egérnek nagyobb a válaszideje, mint egy vezeték nélküli kontrollernek.
2022. dec. 21. 07:21
29/43 anonim válasza:
Nyilvános infó ráadásul egymástól független helyeken is lehet róla olvasni.
2022. dec. 21. 07:44
30/43 anonim válasza:
27. Azt ugye vagod hogy kulonbozo dolgok hozza adodnak a valasz idohoz mint pl a jatekokban hasznalt vsync ami xboxon nem kapcsolhato ki . A 8 ms az 125 hz , de gepen meg egy 125 hz-re allitott eger is gyorsabban reagal . A 4-6 ms nem a poling ratre vonatkozik kontroller eseten ,erre ra jon meg a 8 ms 125 hz lekerdezesi sebesseg amit az xbox kontroller tud es mar 12 ms vagy felett vagyunk..
Ps4 kontroller az finomabb mozgast es celzast ad mint egy uj generacios xbox konzol ami vicc . Ha meg lesz a ps5 om akkor lehet jonni cod mwbe 1v1 xbosnak es erezni fogja azt hogy hamarabb kapja a fejloveseket.. aztam atmwgyek xboxra es hasonlo szintre kerulunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!