Xbox Series s vagy videókártya számítógépembe?
Üdv van félretéve kb 133e forintom és nem tudom h gépet fejleszteni vagy egy Xboxot series s-t venni lenne jobb döntés. A pc amibe menne a videókártya abban most ezek vannak:
i3 10100f
asrock h510 alaplap
16gb ram
cooler master 600w táp
gtx 950(ez a régi vga)
és egy ilyen videókártyát vennék bele:
De nem tudom nem e járnék jobban egy Xboxal.
Melyik lenne jobb?
Megjegyzés A pcm egy 2560*1440ps monitorral van most használva.
Az Xbox meg egy 4k Tvre lesz kötve mert nincs a monitoron hangszóró.
Ott a kulcsszó a válaszodban: nem volt rá garancia. Olyat kell választani, amire van.
MSI 6700 XT-t vettem nyáron 200ért, most 140ért kapható 130 gari nélkül :-/
javaslom én is garanciával mert megéri a hardverapróról is ..
a 6800 Xt 256 bit-es sávszélesség + -ért cserébe plusz 60-70eFtvel többet kell fizetni az játékben 1440pnél 10-15 fps szerintem nem éri meg.. úgy h ár /érték arányba 6700xt-t javaslom erősen!
Ha nem lenne pc, akkor xbox Seris S megéri az árát, viszont 1440p-re épp elegendő a teljesítménye, 4K-t ne erőltessük vele, hacsak elég a kevesebb képkocka.
Szerintem nem az optimalizálás, hanem a dinamikus felbontás, ami sokszor igencsak leesik és grafikai beállítás, hogy meglegyen a kívánt képkocka. Viszont, ha valakinek kell 120FPS 1440p-n, annak kevés, de még a 60 képkocka is kérdéses ezen a felbontáson, ennél többet tud egy RTX 2070 super, RTX 2080, ami ennyi pénzből tudsz venni.
A PS5 teljesítménye talán RTX 2070-nek felel meg, ennél kicsit gyengébb a Series S. Az X viszont erősebb, de drágább is. A másik a játékok ára Xbox esetében, nem olcsók. Pc-re könnyebb beszerezni innen onnan.
"Átlagnál jobbak az érzékeim ezért is érzem , de nem csak én vagyok így vele már külföldi forumokon is találkoztam emberekkel akik szintén panaszkodtak. Monitoron játszok amúgy konzolról is , és csak az online fps játékok érdekelnek, ez a sztoris kampány hülyeségek nem !"
Az biztos hogy az egód az átlagnál nagyobb, de a labda feldobva, linkelj már párat eme külföldi oldalak közül....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!