Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox Series s vagy videókártya...

Xbox Series s vagy videókártya számítógépembe?

Figyelt kérdés

Üdv van félretéve kb 133e forintom és nem tudom h gépet fejleszteni vagy egy Xboxot series s-t venni lenne jobb döntés. A pc amibe menne a videókártya abban most ezek vannak:

i3 10100f

asrock h510 alaplap

16gb ram

cooler master 600w táp

gtx 950(ez a régi vga)

és egy ilyen videókártyát vennék bele:

[link]

De nem tudom nem e járnék jobban egy Xboxal.

Melyik lenne jobb?

Megjegyzés A pcm egy 2560*1440ps monitorral van most használva.

Az Xbox meg egy 4k Tvre lesz kötve mert nincs a monitoron hangszóró.

2022. dec. 11. 14:47
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
10. olvasd el a 9. válaszomat.
2022. dec. 11. 16:32
 12/43 anonim ***** válasza:
85%

Ott a kulcsszó a válaszodban: nem volt rá garancia. Olyat kell választani, amire van.

2022. dec. 11. 18:49
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát PC kártya árakhoz nem tudok mit mondani, de a Series S 100e forintért is kapható újonnan. Olcsóbb valószínűleg nem lesz egy darabig, mert ilyenkor felverik az árát a karácsony miatt.
2022. dec. 12. 14:19
 14/43 NTBS ***** válasza:
100%
Inkább videókártya.
2022. dec. 13. 16:54
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

MSI 6700 XT-t vettem nyáron 200ért, most 140ért kapható 130 gari nélkül :-/

javaslom én is garanciával mert megéri a hardverapróról is ..

a 6800 Xt 256 bit-es sávszélesség + -ért cserébe plusz 60-70eFtvel többet kell fizetni az játékben 1440pnél 10-15 fps szerintem nem éri meg.. úgy h ár /érték arányba 6700xt-t javaslom erősen!

2022. dec. 14. 06:57
 16/43 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Ha nem lenne pc, akkor xbox Seris S megéri az árát, viszont 1440p-re épp elegendő a teljesítménye, 4K-t ne erőltessük vele, hacsak elég a kevesebb képkocka.

Szerintem nem az optimalizálás, hanem a dinamikus felbontás, ami sokszor igencsak leesik és grafikai beállítás, hogy meglegyen a kívánt képkocka. Viszont, ha valakinek kell 120FPS 1440p-n, annak kevés, de még a 60 képkocka is kérdéses ezen a felbontáson, ennél többet tud egy RTX 2070 super, RTX 2080, ami ennyi pénzből tudsz venni.

A PS5 teljesítménye talán RTX 2070-nek felel meg, ennél kicsit gyengébb a Series S. Az X viszont erősebb, de drágább is. A másik a játékok ára Xbox esetében, nem olcsók. Pc-re könnyebb beszerezni innen onnan.

2022. dec. 14. 08:16
 17/43 anonim ***** válasza:
17%
A modern warfare 2 szornyen fps dropol most a series s-en. Nekem series s van , le is valtom ps5-re mert nem hozza a konzol azt amit elvartam tole. Az elso problema az input lag 4+ms xboxon ami pc-n csak 0.5 ms ps5 meg 2ms .. szeretem a multis fps jatekokat es jo szeretek lenni de az xboxon ez nem kielegito szamomra.
2022. dec. 20. 13:44
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
#17 Elmondom miért van gond ezzel a hozzászólással. A valóságban senki aki egyáltalán tudja miről beszélsz még gondolati szinten sem foglalkozik Series S-el, de még valószínűleg konzollal sem. Ha te ilyen apró, az átlag ember által egyáltalán nem is érzékelhető input lag miatt aggódsz akkor te már a krém krémje vagy multiban ahol már tényleg csak ezzel lehet javítani a teljesítményen. Ilyet gyakorlatban vagy egy többmilliós PC konfig vagy egy csúcs konzol tud hozni egy fél milliós TVvel (ami még mindig jóval gyengébb összességében mint a PC). Na most ha ilyen szetted van akkor miért is vennél egy Series S-t?
2022. dec. 20. 16:10
 19/43 anonim ***** válasza:
72%
18. Hülyeségeket beszélsz . Nincs már gépem , de évekig játszottam csgot aztán meguntam részbén a sok csaló miatt , vettem wgy ps4 pro-t amin jatszottam 2 évig majd egy xboxot 1 éve . Érzem nagyon ha valami input lagos vagy delay-es. Átlagnál jobbak az érzékeim ezért is érzem , de nem csak én vagyok így vele már külföldi forumokon is találkoztam emberekkel akik szintén panaszkodtak. Monitoron játszok amúgy konzolról is , és csak az online fps játékok érdekelnek, ez a sztoris kampány hülyeségek nem !
2022. dec. 20. 16:42
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

"Átlagnál jobbak az érzékeim ezért is érzem , de nem csak én vagyok így vele már külföldi forumokon is találkoztam emberekkel akik szintén panaszkodtak. Monitoron játszok amúgy konzolról is , és csak az online fps játékok érdekelnek, ez a sztoris kampány hülyeségek nem !"

Az biztos hogy az egód az átlagnál nagyobb, de a labda feldobva, linkelj már párat eme külföldi oldalak közül....

2022. dec. 20. 17:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!